Szülők, ti azt hogyan fogadnátok, ha a 17 éves lányotok egy 29 éves férfival járna?
szerencsére a szüleim sosem ellenezték, ha idősebb pasikkal kavartam/jöttem össze. nem vagyok már gyerek, de 15-16 évesen is jobban vonzottak általában a kb. 10 évvel idősebbek, mert a gyerekes korosztályommal nem tudok mit kezdeni :D de anyáék egyetértenek abban, hogy hozzám az érettebb férfiak illenek, de ez amúgy sem az ő dolguk.
19/L
"#14 Megkérdezném a férfit, mi az oka, amiért csak egy gyereklányt tud szédíteni?"
"#16 Azzal a férfival is gondok vannak ha már a saját korosztályával nem tud mit kezdeni."
Azért érdekelne, hogy az ilyen vélemények beírói mit gondolnak, szerintük egy 30 éves nő TÁRSKÉNT mivel tudna többet nyújtani a Kérdezőnél...
#25: Elég a kérdést elolvasni,ehhez és el is dőlt.
Kérlek írd le,mit tudsz nyújtani egy kislányként egy majdnem 30 éves féfinak.
Szexet biztos,mert ahhoz nem kell se ész,se élettapasztalat,amikkel te ugYe nem rendelkezel.
"Hagyd Kérdező, egyszerűen kitört náluk a szokásos "savanyú a szőlő" effekt, a kanárisárga irigység. "
Nő vagyok korban közel álló vőlegénnyel, aki magas, sportos, mérnök végzettségű, és imád...marha irigy vagyok :) Csak úgy viszik tőlem...
Egyszerűen csak betegesnek tartom hogy csak egy kislányt tud becserkészni, ennyi.
De mindenbe fogadtam volna hogy valaki előjön ezzel az irigység dumával.Mert olyan nincs hogy valaki ellentétes véleménnyel van mint te, csak is az hogy irigy...Lehetnél még ennél korlátoltabb??
Aki meg azt kérdezi miben más egy felnőtt nő, mint egy 17 éves...hát nem tudom, ha téged nem zavar hogy arról megy a csevegés hogy mi volt ma a suliban, és meglesz e a témazáró, akkor semmiben :) Az is vicces hogy ez a kérdés valakiben felmerül. Komolytalan.
Hát, babyke, akinek minden szellemi és párkapcsolati igényét ki tudja elégíteni 29 éves korában egy középiskolás gyereklány, az a pasi cinkes. Nem kicsit :)))
És pontosan tudja, hogy egy gyereklányt megszédíteni annyira, hogy feküdjön naggggggyon könnyű. Sokkal könnyebb, mint egy korosztályabelit.
Szóval, nem, nem örülnék, ha a gyerekem egy ilyen cinkes, lusta igénytelenséggel kavarna. Ennél többet érdemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!