Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan lehet a gyerekkel...

Hogyan lehet a gyerekkel elfogadtatni, hogy valaki gyakran van nálunk?

Figyelt kérdés

lassan egy éve találkozgatok valakivel, aki most már egy ideje nálunk szokott aludni. Van egy 2 éves és egy 8 éves gyermekem, akike egyedül nevelek.

A kicsi kezdi elfogadni, most már mosolyog, ha látja, hogy itt van, viszont a lányom nem nagyon tudja elfogadni vagy nem is tudom.

Elég nagyszájú lány, az öccsét is "viszi magával", felbíztatja, hogy ő is incselkedjen vele együtt.

Szóval ezek a kitűnőbb reakciói egy-egy alkalom után:

- Kiabál, hogy miért aludt itt, pedig ő nem szereti, ha itt alszik

- Nekiáll hisztizni, hogy Y-nal többet alszok, mint velük

- Kiakad, hogy becsukom a szobaajtóm

- Kiabál akár este vagy reggel, hogy ne aludjon itt, aludjak velük

- benyitogat, ma reggel bezártam az ajtót, nekiállt kiabálni, hogy miért zárom be??

- kopogtatnak

- beszaladnak és kiabálnak, hogy " buuu"

meg biztos vannak dolgai, de hirtelen ezek jutottak eszembe. Más férfit nem látnak velem, nem cserélgetem őket, mint más a fehérneműjét.

Alapvetően amúgy kijönnek, szóval nem ez a baj, hanem konkrétan az a baja, hogy mi együtt alszunk. Próbáltam vele beszélni, de hasztalan.

Mit mondhatnék/tehetnék, hogy ne így reagáljon?

2017. aug. 13. 16:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 anonim ***** válasza:
3%

50 es valaszoló , apjuk helyett apjuknak akarja ezt az embert es az normalis volna? Lehet igy pótolni az apát ? Rápakolni öket valakire? ket kulönbözö apatol szuletett gyereket apat keres egy harmadikban.

Hat isten segitse!

A masik meg h ennek a kerdezönek is valaszoljak , ha az apjaval elne a gyerekeknek , akkor a gyerekek nem lennenek ilyen erzekenyek , felteve ha azok is nem alkeszek

2017. aug. 13. 20:09
 52/79 anonim ***** válasza:
98%
Te csökött agyú 44 százalékos, remélem hogy csak egy elvetemült troll vagy. Ha egy ember ennyire hülye mint amilyennek mutatod magad, nem szabadna szabadlábon, de legalábbis gyám nélkül lennie. Komoly gondok vannak veled.
 53/79 anonim ***** válasza:
98%

Kérdező, ez a hülye nem olvassa el amit írsz, vagy elolvassa és leszarja, vagy elolvassa de képtelen értelmezni... én szerintem feladom. Legyen az övé az utolsó szó :D Örüljön neki.

Ti pedig szépen négyen üljetek le beszélni, mondjátok el, hogy nagyon szeretitek egymást, és szeretnétek együtt lenni 4-en mint egy szép nagy család, sok játékkal, örömmel, vidámsággal.

54/79 anonim ***** válasza:
98%
53, ja nevelje egyedül a gyerekeket, mert neked úgy tetszik :D Te marharépa :D
2017. aug. 13. 20:10
 55/79 anonim ***** válasza:
94%
Na, szerintem ennyi volt részemről tényleg. Forrjon csak ez a hülye a saját levében. Tomboljon :D Betegelméjű szar.
2017. aug. 13. 20:10
 56/79 A kérdező kommentje:

Legyen igaza.

A többieknek pedig köszi. :)

2017. aug. 13. 20:12
 57/79 anonim ***** válasza:
7%

Kerdezö meg ne szepitsd a valóságot , megviszketett es igy h feljön a pasi NEKED kenyelmesebb es a pasinak is

A többi szöveg blabla , h a gyerekert meg a gyereknek meg stb , ahogy a gyerek ramosolygott arra a felkegyelmure , rögtön ott is altattad mert hat a gyereknek akkor igy jó.

Nem fogod tudni elkerulni a sorsod . A gyerekek nem ellensegei a nemi eletednek hanem sok mindent latnak amit te nem, erzik h a helyzet nem érett meg bizonyos dolgokra,olyanok sokszor mint az örangyalok

2017. aug. 13. 20:14
 58/79 A kérdező kommentje:
oké... Neked hány gyereked van? Pszichológus vagy?
2017. aug. 13. 20:18
 59/79 anonim ***** válasza:
3%
Egy gyerekem van es igen , egyetemem. Neha beugrok hadakozni a primitivekkel . Te meg egy szanalmas vagy , húzod a nyalkacsikot magad utan , racuppannal valakire es ettöl vagy szanalmas , nem attol h 2 gyereked van es egyedulallo vagy , hanem semmi meltosag nincs benned , le fogsz csuszni
2017. aug. 13. 20:21
 60/79 A kérdező kommentje:
Mint említettem, életcélom még 6 gyerek, külön apától. Aztán egy öregemberhez hozzámegyek és enyém lesz mindene plusz a sooook csp meg gyes meg segelyek. :D
2017. aug. 13. 20:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!