Hogyan lehet a gyerekkel elfogadtatni, hogy valaki gyakran van nálunk?
lassan egy éve találkozgatok valakivel, aki most már egy ideje nálunk szokott aludni. Van egy 2 éves és egy 8 éves gyermekem, akike egyedül nevelek.
A kicsi kezdi elfogadni, most már mosolyog, ha látja, hogy itt van, viszont a lányom nem nagyon tudja elfogadni vagy nem is tudom.
Elég nagyszájú lány, az öccsét is "viszi magával", felbíztatja, hogy ő is incselkedjen vele együtt.
Szóval ezek a kitűnőbb reakciói egy-egy alkalom után:
- Kiabál, hogy miért aludt itt, pedig ő nem szereti, ha itt alszik
- Nekiáll hisztizni, hogy Y-nal többet alszok, mint velük
- Kiakad, hogy becsukom a szobaajtóm
- Kiabál akár este vagy reggel, hogy ne aludjon itt, aludjak velük
- benyitogat, ma reggel bezártam az ajtót, nekiállt kiabálni, hogy miért zárom be??
- kopogtatnak
- beszaladnak és kiabálnak, hogy " buuu"
meg biztos vannak dolgai, de hirtelen ezek jutottak eszembe. Más férfit nem látnak velem, nem cserélgetem őket, mint más a fehérneműjét.
Alapvetően amúgy kijönnek, szóval nem ez a baj, hanem konkrétan az a baja, hogy mi együtt alszunk. Próbáltam vele beszélni, de hasztalan.
Mit mondhatnék/tehetnék, hogy ne így reagáljon?
50 es valaszoló , apjuk helyett apjuknak akarja ezt az embert es az normalis volna? Lehet igy pótolni az apát ? Rápakolni öket valakire? ket kulönbözö apatol szuletett gyereket apat keres egy harmadikban.
Hat isten segitse!
A masik meg h ennek a kerdezönek is valaszoljak , ha az apjaval elne a gyerekeknek , akkor a gyerekek nem lennenek ilyen erzekenyek , felteve ha azok is nem alkeszek
Kérdező, ez a hülye nem olvassa el amit írsz, vagy elolvassa és leszarja, vagy elolvassa de képtelen értelmezni... én szerintem feladom. Legyen az övé az utolsó szó :D Örüljön neki.
Ti pedig szépen négyen üljetek le beszélni, mondjátok el, hogy nagyon szeretitek egymást, és szeretnétek együtt lenni 4-en mint egy szép nagy család, sok játékkal, örömmel, vidámsággal.
Legyen igaza.
A többieknek pedig köszi. :)
Kerdezö meg ne szepitsd a valóságot , megviszketett es igy h feljön a pasi NEKED kenyelmesebb es a pasinak is
A többi szöveg blabla , h a gyerekert meg a gyereknek meg stb , ahogy a gyerek ramosolygott arra a felkegyelmure , rögtön ott is altattad mert hat a gyereknek akkor igy jó.
Nem fogod tudni elkerulni a sorsod . A gyerekek nem ellensegei a nemi eletednek hanem sok mindent latnak amit te nem, erzik h a helyzet nem érett meg bizonyos dolgokra,olyanok sokszor mint az örangyalok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!