Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan lehet a gyerekkel...

Hogyan lehet a gyerekkel elfogadtatni, hogy valaki gyakran van nálunk?

Figyelt kérdés

lassan egy éve találkozgatok valakivel, aki most már egy ideje nálunk szokott aludni. Van egy 2 éves és egy 8 éves gyermekem, akike egyedül nevelek.

A kicsi kezdi elfogadni, most már mosolyog, ha látja, hogy itt van, viszont a lányom nem nagyon tudja elfogadni vagy nem is tudom.

Elég nagyszájú lány, az öccsét is "viszi magával", felbíztatja, hogy ő is incselkedjen vele együtt.

Szóval ezek a kitűnőbb reakciói egy-egy alkalom után:

- Kiabál, hogy miért aludt itt, pedig ő nem szereti, ha itt alszik

- Nekiáll hisztizni, hogy Y-nal többet alszok, mint velük

- Kiakad, hogy becsukom a szobaajtóm

- Kiabál akár este vagy reggel, hogy ne aludjon itt, aludjak velük

- benyitogat, ma reggel bezártam az ajtót, nekiállt kiabálni, hogy miért zárom be??

- kopogtatnak

- beszaladnak és kiabálnak, hogy " buuu"

meg biztos vannak dolgai, de hirtelen ezek jutottak eszembe. Más férfit nem látnak velem, nem cserélgetem őket, mint más a fehérneműjét.

Alapvetően amúgy kijönnek, szóval nem ez a baj, hanem konkrétan az a baja, hogy mi együtt alszunk. Próbáltam vele beszélni, de hasztalan.

Mit mondhatnék/tehetnék, hogy ne így reagáljon?

2017. aug. 13. 16:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 A kérdező kommentje:

Nem a Balatonba, csak a balatonparti szállásunknak voltak ilyen bérelhető bicajai. elől egy, hátul kettő kereke volt. Amíg ott voltunk, addig főként vele barátkozott, hattyúkat, kacsákat is etettek... :) Igen, csak azzal van a baj, hogy nálunk alszik, azzal is csak akkor, ha én nem alszom velük.

Külön apujuk van, igen.

2017. aug. 13. 18:15
 22/79 A kérdező kommentje:

Nem lenne sok, hisz a heti 2-3 alkalmat se viseli jól. Minden este ha itt lenne, nem lenne az sokkal megterhelőbb számára?

Én nem merném megkockáztatni. Szeretném jól kezelni, úgy megbeszélni, Hogy értse.

Mondtam már neki, hogy nekem is szükségem van valakire, ahogy neki is szüksége van korabeliekre, de erre mindig azt mondja, hogy 'jaaa, nekem itt van az a buta kistesóm, de ő sose érti a szabályokat".

2017. aug. 13. 18:19
 23/79 anonim ***** válasza:
79%
"Az ismerösöm a 6 ik gyereket szüli , az aktualis nagy szerelmenek, akit magara költöztetett , mert ö , idezem " a család az kell", a nagyobbik gyerekek vegigszenvedtek az anyuka " párkeresgélését", folyamatosan valami soros pasas tömködte anyuka lukát, mert joga van es neki kijár" És NEKED ehhez mi közöd van? Fáj hogy téged nem enged az ágyába?
2017. aug. 13. 18:20
 24/79 A kérdező kommentje:
Szerintem neki ma rossz napja van. :) Kissé frusztrált. :) De hidd el, majd lesznek jobb napok is!
2017. aug. 13. 18:28
 25/79 anonim ***** válasza:
6%

Ez a baj, h az emberek nem vállalják a feleösseget , az aldozatot egymasert , tehat anya akarok lenni , de úgy akarok élni , mint 16 eves koromban, mintha mi se törtent volna, zarkózzak be a szobamba stb.

De ez nem igy van , csak ezt nem akarjak hallani , mert úgy van, ahogy ök akarjak latni.

A masik meg h egyes gyereket azert szulnek szinte , h mindent megadjanak neki , mas gyerekek meg azert szuletnek h tudjak meg , h anyunak viszket a laba közt es muszaj vakartassa.

Szep perspektiva

2017. aug. 13. 18:33
 26/79 anonim ***** válasza:
94%

28-as te kretén állat :D Felolvastam, fröcsögő szájjal a feleségemnek a válaszaidat, itt szakadunk a röhögéstől :D :D

Ha férfi vagy: akkor egy tipikus hímsoviniszta ótvar fos vagy, akinek baja van minden nővel, de neki nincsen, és úgy gondolja, hogy minden nő ku**va:D Kezeltetni kéne magad, vagy kasztráltatni.

Ha nő vagy, akkor egy tipikus tarisznyás, Jézusszandálos, ba**atlan ősanya lehetsz, aki csak anya már, de megszűnt nőnek lenni teljes mértékben :D

Okádék lehet az egész életed. Szörnyű ahogy itt fröcsögsz. Ne válaszolj, szarok rá magasról :D:D:D

2017. aug. 13. 18:40
 27/79 anonim ***** válasza:
4%

Játszodd tovább a családosdit draga, vagy doktorosdit , csak a gyerekeket sajnalom h ki vannak téve mindig a soros savanyu joskanak.

Mar latom merre megy az egesz, ujabb gyerekek , ( a kerdezö ezt szeretne , habar most azt allitja h a gyerekek miatt nem akar összeköltözest , pedig dehogynem , barmibe benne lenne , ketsegbeesett , aztan majd mikor ott a 3-4 gyerek jön a verés italozás, elözö ket gyerek ütlegelese , " bird ki , mert a te apad bezzeg elment", jaj hat en csak csaladot akartam, ki hitte volna h anyák otthonaba vegzem.

2017. aug. 13. 18:42
 28/79 anonim ***** válasza:
98%

Te beteg vagy utolsó.

Azért mert nem jött össze normális,tartós kapcsolat a kérdezőnek a gyerekei apjával,attól még neki is szüksége van egy társra.

Olyan primitívek vagytok,hogy az eszméletlen.

Ha téged elhagyna a párod,vagy kihűlne a kapcsolatotok,akkor soha többé nem ismerkednél..?

Vagy hogy képzeled el az életet szakítás után 1-2 gyerekkel?

2017. aug. 13. 18:43
 29/79 anonim ***** válasza:
93%

Ez a 44%os egy agybeteg torzszulott. Szerintem kezeltesd magad, az ilyen "szuloket" szoktak megviselni azok a dolgok mikora fianak lanyanak csaladja van es utana martirkodik h "jajj de en kitettem a lelkem, neveltelek, es ez a hala?". Sajna rengeteg ilyet latok. Senki se ker h szenvedd vegig az eleted egyedul mert a vilagra tojsz 1-2-3 gyereket, es martirkodd vegig az eleted. Mas normalis ember csaladban szeretne nevelni a gyereket. Az hogy miert hagyta el az apa a not, vagy h hany eve van az uj ferfivel, ahhoz neked semmi kozod nincs.

Kerdezo! Nem jatszhatod ezt evekig. Az van amit a szulo mond. Szepen mondd meg a lanyodnak h X idekoltozik hozzatok, mert nagyon szeret titeket (teged es a gyerekekt). Majd megszokja hidd el. Csak irigy es feltekeny h nehogy kevesebb figyelem jusson ra, de nyugtasd meg hogy most mar ket embertol kap még ennyi szeretetet amit eddig.

2017. aug. 13. 18:45
 30/79 anonim ***** válasza:
98%
Te őrjőngőgép, megtörtént esetekből táplálkozol? Várd meg a fehér köpenyes embereket, mindjárt jön az esti nyugiszuri.
2017. aug. 13. 18:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!