Hogyan lehet a gyerekkel elfogadtatni, hogy valaki gyakran van nálunk?
lassan egy éve találkozgatok valakivel, aki most már egy ideje nálunk szokott aludni. Van egy 2 éves és egy 8 éves gyermekem, akike egyedül nevelek.
A kicsi kezdi elfogadni, most már mosolyog, ha látja, hogy itt van, viszont a lányom nem nagyon tudja elfogadni vagy nem is tudom.
Elég nagyszájú lány, az öccsét is "viszi magával", felbíztatja, hogy ő is incselkedjen vele együtt.
Szóval ezek a kitűnőbb reakciói egy-egy alkalom után:
- Kiabál, hogy miért aludt itt, pedig ő nem szereti, ha itt alszik
- Nekiáll hisztizni, hogy Y-nal többet alszok, mint velük
- Kiakad, hogy becsukom a szobaajtóm
- Kiabál akár este vagy reggel, hogy ne aludjon itt, aludjak velük
- benyitogat, ma reggel bezártam az ajtót, nekiállt kiabálni, hogy miért zárom be??
- kopogtatnak
- beszaladnak és kiabálnak, hogy " buuu"
meg biztos vannak dolgai, de hirtelen ezek jutottak eszembe. Más férfit nem látnak velem, nem cserélgetem őket, mint más a fehérneműjét.
Alapvetően amúgy kijönnek, szóval nem ez a baj, hanem konkrétan az a baja, hogy mi együtt alszunk. Próbáltam vele beszélni, de hasztalan.
Mit mondhatnék/tehetnék, hogy ne így reagáljon?
Ilyen nálunk volt! Leültünk megbeszélni, miután "nyaraltunk". Megkérdeztem, hogy érezte magát, mit gondol. És ma délelőtt is, mielőtt ide írtam volna. Az egyetlen panasza az volt, hogy nem velük alszok. Meg most azt hozta fel, hogy egyik este hozott bort és nekik pedig nem hozott üdítőt (egy-egy pohárral ittunk, így látta a hűtőben, hogy ott van az üvegben).
Ezért vagyok tanácstalan egy kicsit. Ha azt mondaná, hogy nem szimpatikus neki, őszintén mondom, hogy elküldeném. Anyám, amikor 12 voltam, hazahozta a chat.hu-n összeszedett pasiját. Ahogy haladt az idő, mi egyre jobban utáltuk, anyám egyre jobban lecsúszott...aztán ittak, ittak, verekedtek, ittak, verekedtek. A bátyámnak kellett rendszerint rendet tenni. Aztán engem okoltak mindig.
Szóval én adnék a gyerekem szavára. De neki az az egy a baja, hogy itt alszik, mert akkor nem velük alszok, azt kiabálta egyik reggel. Most, mikor kérdeztem, akkor meg az üdítőt hozta fel ezen kívül.
Kérdező! Neked már írtam.
44%-os, én nem pontoztalak semerre, de hogy külön megérsz egy misét, az biztos! :) Írsz agyatlanul, szerintem nem is olvasol a kérdés kiírása óta, csak írod a baromságaid. Én sem vagyok 100-as, mint ahogy senki sem, de hogy nálad valami bibi van, az tuti!
Nem ezen van a lényeg , h van szex vagy nincs, senkit nemerdekel, es a te igenyed sem, ebben a kontextusban lenyegtelen, h neked igenyed van idönkent zart ajtókra.
A gyereked ebben a korban meg nem viseli el a zart ajtókat , es itt ez a lényeg most, nem az h te mit akarsz.
Mit szeretnel hallani , h drogald be öket vagy vagd öket fejbe?
A gyereknek csak te vagy , mivel az apja mindkettönek hianyzik , es emiatt az ilyen gyerekek duplan félnek az anyjuk szeretetének elvesztesetöl mert csak ö van nekik.
Emiatt nagyon óvjak az anyjukat , mert mar eleve egy ilyen helyzetben vannak.,
Most gyere ird meg megint erre h te hogyan akarsz borotvalkozni es milyen módokon tudnad lerendezni a pasid ....
szóval kar úgyis a sajat verziódat akarod fújni , nem erdekel teged semmi mas
45-ös, te agyhalott, szerinted az normális, hogy a 8 éves gyerek hisztizik, hogy az anyjával akar aludni? Banyek, te tényleg ősanya vagy... Ha 15 éves lenne a lány, és őrjöngene, hogy az anyja aludjon vele, az is normális lenne mi??
Nem érted? Nem látod mit ír? Napközben együtt vannak, vannak közös programjaik, csak a gyerek nem bírja elviselni, hogy anyuci nem figyel rá még éjszaka is. Neked ez normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!