Hogyan lehet a gyerekkel elfogadtatni, hogy valaki gyakran van nálunk?
lassan egy éve találkozgatok valakivel, aki most már egy ideje nálunk szokott aludni. Van egy 2 éves és egy 8 éves gyermekem, akike egyedül nevelek.
A kicsi kezdi elfogadni, most már mosolyog, ha látja, hogy itt van, viszont a lányom nem nagyon tudja elfogadni vagy nem is tudom.
Elég nagyszájú lány, az öccsét is "viszi magával", felbíztatja, hogy ő is incselkedjen vele együtt.
Szóval ezek a kitűnőbb reakciói egy-egy alkalom után:
- Kiabál, hogy miért aludt itt, pedig ő nem szereti, ha itt alszik
- Nekiáll hisztizni, hogy Y-nal többet alszok, mint velük
- Kiakad, hogy becsukom a szobaajtóm
- Kiabál akár este vagy reggel, hogy ne aludjon itt, aludjak velük
- benyitogat, ma reggel bezártam az ajtót, nekiállt kiabálni, hogy miért zárom be??
- kopogtatnak
- beszaladnak és kiabálnak, hogy " buuu"
meg biztos vannak dolgai, de hirtelen ezek jutottak eszembe. Más férfit nem látnak velem, nem cserélgetem őket, mint más a fehérneműjét.
Alapvetően amúgy kijönnek, szóval nem ez a baj, hanem konkrétan az a baja, hogy mi együtt alszunk. Próbáltam vele beszélni, de hasztalan.
Mit mondhatnék/tehetnék, hogy ne így reagáljon?
Családterapeuta vagy gyemekpszichológus segítségét kérném első körben.
Ez egy teljesen új, szokatlan helyzet a lányodnak.
Az apjuk részt vesz az életükben? Az se mindegy ám.
A gyerekek még nagyon kicsik, ezt hogy képzelted hogy ebben a korban megértik, söt tamogatjak a te nemi eleted?
100% ban szukseguk van rád , mikor ébren vannak es nem csukhatod rájuk az ajtót.
Ezt nem tudtad mikor gyereket vallaltal, h a gyerek az elsö , nem a bajusz a labad között?
Vagy azt akarod hallani h a gyerekek az ellensegek es most rájuk kell eröszakold az életed?
" hisztizik " kiakad" kiabal " a gyerek , es te nem tudod lovagolni az újdonsült lovagod ( 1 ev nem olyan hosszú idö) , azt akarod kihozni , h a gyerek nem viselkedik normalisan, pedig te nem viselkedsz anyaként, senki nem kenyszeritett teged ezt a ket gyermeket megszülni, senki nem tartott pisztolyt a tarkódhoz, nem?
Most meg rájuk eröltetnel egy idegent, akihez semmi közuk, csak neked , es elvarod h viseljek el peldasan. Meg túl kicsik is. Tudtad mire vallalkozol nem? Ha a nemi elet olyan piszokul fontos , nem kellett volna vallalni gyereket.
Ezt serules nelkul nem ússzák meg, kecske is kaposzta is nem maradhat meg.
Mit mondhatnek , h ne igy reagaljon? Szanalom. Semmit , ilyen a kisgyerek , nem lehet rajuk zarni az ajtót.
természetesen ismerik, nem csak random hazahozok embereket, mert úgy tartja kedvem.
8 éves, nem hiszem, ne értene a szóbol. Nem bántottam, nem kiabáltam... Ha felkel a kisebb, ott vagyok vele. Volt olyan is, hogy inkább mellettük aludtam, mert ankisebb sokszor kelt éjjel és nem akartam hogy a nagyobbat felkeltse.
Szerintem nincs rájukerőltetve. Mivel kap kevesebbet egyik is,ha miután elalszanak nem ülök az ágyuk mellett?
Szerintem nem vagyok ettől rosszabb szülő, mint amúgy. Becsukom az ajtóm, amit alapvetően simán kinyithatnak és meg is teszik, de az ajtót náluk is becsukjuk este, akkor is, ha senki sincs itt. Bezártam az ajtót kb 3 percre, mert kíváncsi voltam, hogy akkor mit reagál. Közben nem szexeltünk. Egy csók nem sok, de annyit sem csinálok, ha a gyerekeim ott vannak és láthatják.
Ezert kéne behozni a kenyszersterilizalast, es barki nem vallalhatna gyereket , mielött megszulöd a 3 ikat is , aki szinten láb alatt lesz es nem fogja ismerni az apjat.
Amúgy is kisgyerekes anya nagyon meg kell gondolja , h kit hoz a gyerekek köze , több óvatosság kell . Es ha a ferfi valamirevaló megteremti a lehetöseget a légyottokra , nem te kell megoldj mindent a te lócádon aláfeküdnöd, hopp szerinted ez egy kapcsolat
Tehát ássam el magam, mert vannak gyerekeim?
Nem csak testikapcsolat. A gyerekek is ismerik, voltunk együtt kirándulni, fürdeni, vásárolni, jön hozzánk, segít, ha tud... Nappal nincs ezzel baj, akkor a nagyobb még várja is, ha tudja hogy jönni fog. Fogja a kezét a boltban/utcán, beszélgetnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!