Van olyan itt aki egyedül nevelte a gyerekét, ugy hogy az apja nem foglalkozott a gyerekkel, nem látogatta?
És a gyerek nagyobb korába megkereste az apját? Hogy kezeltétek a helyzetet? A gyereketek hogy élte meg? Apuka hogy reagált?
Válaszokat köszönöm.
Engem egyedül nevelt fel az anyám. Az apám sosem látogatott, nem is fizetett, meg sem ismerne az utcán. Amíg kicsi voltam, nem értettem, nekem miért nincs apukám, főleg, mikor az óvodában csúfoltak érte. Viszont mikor nagyobb lettem, soha nem hiányzott. Az anyámtól minden törődést, odafigyelést, szeretetet megkaptam, és mindent megadott nekem, amit a kétszülős gyerekek megkaptak. Sokszor még többet. Rám áldozta az életét.
Az apám pedig....azóta is alkoholista, hol dolgozik, hol nem, összejött egy roma nővel, azóta is vele él, és ölik egymást. Én pedig megváltoztattam a nevem, hogy még ennyi közöm se legyen hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!