Ti hogyan reagálnátok egy 7 éves ilyen mondatára?
Megengednétek vagy nem és ha büntetnétek hogyan? Előre elnézest kérek a káromkodásért de direktben idéztem tőle
Mondat: Anya,nem hallom tőleg a Herby-t és ha nem fogod be a mocskos pofádat akkor levágom a fájós lábad és a popódat méteresre tágítom szét.
Semmi túlzással írtam le amit húgom momdott, szüleim nem tudtak mit reagálni.
Én gyerekem lenne csak annyit mondanék:" gyorsan fuss a szobádba, míg tudsz, mert érzem kezd megpattanni az utolsó idegszálam, ami visszatart attol, hogy agyonverjelek!!!"
Hat igy.
Tuti hogy egy 7 éves ilyen hosszú mondatot ilyen szavakkal így el nem tudna mondani. Mert ha csak a felét akkor el is hinném a storyt.
Kamu!!!
Hű de jól lepontozzák itt azt, aki esetleg idegesen reagálna 1 ilyen mondatra egy 7 éves kisgyerektől!!
Az a sok pátyolgato, nevetgélő szülő, aki ilyenkor megsimizi a gyereket, meg rityeg-rötyög, írjon majd ide kérlek amikor 18-20 lesz a kölke, hogy mire vitte!Baromi kivancsi vagyok.
(71-es voltam és amit irtam az nem azt jelenti h agyon is verném a gyereket, sőt, én nem ütöttem őket, max a fenekukre kaptak néha.De egy ilyen durva mondatra nem lehet ütyürüpütyürüt játszani...szerencsétlen gyerekeitek...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!