Ti hogyan reagálnátok egy 7 éves ilyen mondatára?
Megengednétek vagy nem és ha büntetnétek hogyan? Előre elnézest kérek a káromkodásért de direktben idéztem tőle
Mondat: Anya,nem hallom tőleg a Herby-t és ha nem fogod be a mocskos pofádat akkor levágom a fájós lábad és a popódat méteresre tágítom szét.
Semmi túlzással írtam le amit húgom momdott, szüleim nem tudtak mit reagálni.
Nem ráordítani kellene, hanem az életkorának megfelelően büntetni. Megvonni tőle valamit, amit szeret csinálni. Az internethasználatot pedig ettől függetlenül is korlátozni kellene, az időt is (pl. napi max egy órára) és a tartalmat is.
Majd kinövi? Aha... a legdurvább időszak csak ezután jön. Ha egy 7 évest nem képesek nevelni a szülők, akkor mit fognak csinálni, ha lázadó kamasz lesz?
Én első lépésként a nettől tiltanám el, legalábbis az ilyen videóktól biztosan, Herby nagyon nem neki való...
Először magyarázzátok el neki hogy rossz amit csinál, megbánt anyát/apát. Ha nem érdekli és folytatja, akkor egyszerűen büntessétek meg, nem verni kell hanem eltiltani dolgoktól, érezze hogy rossz amit csinál.
Nagyon egyszerű a dolog! Egy 7 évest nem az internettel neveltetnék fel, és akkor Herbytől sem hallotta volna ezt.
Ha nem tőletek tanulta és nem ti tanítottátok neki, akkor valószínűleg valamelyik kis barátja mutatta meg neki Herby csatornáját. Ne engedjétek neki, hogy nézze, valamint tanítsátok tiszteletre és jómodorra! Tegyetek szülői korlátozást a gépre, telefonjára és akkor nem talál meg ilyen alja videósokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!