Hogy reagálnátok, ha kiderülne 15 éves lányotokról, hogy terhes?
Ez a helyzettől függ.
Főleg anyagi helyzettől.
Ha gazdag lennék akkor támogatnám anyagilag amennyire kell hogy be tudja fejezni az iskolát karriert tudjon építeni és ne legyen gondja a gyerek miatt.
Ha nem lennék gazdag akkor sajnos nem tudom anyagilag támogatni és akkor az a baba tönkreteheti az életét ezért hiába vagyok abortusz ellenes de a babának és neki is az lenne a legjobb ha elveteti vagy örökbe adja...
Késői abortusz... Tudod, mint a viccben:
- Drágám, nem lehetne mégis elvetetni a gyereket?
- De hát már 10 éves!
- Akkor legalább a hülye zongoráját?
szóval sztem megszabadulnék a 15 évestől...
Miért jöttök azzal (első), hogy a szülő nevelési hibája ha a 15 éves leányzó nem tudja nem szétrakni a lábát?
Ismerek olyan szülőket akik jó szülők, megfelelő szexuális felvilágosítást is megadtak a gyerekeiknek, jól nevelik őket, mégis a 4 gyerekük közül csak 1 gyerek van aki hülyeséget hülyeségre alkot, és igen 15 évesen terhes lett.
Én ha ezt történne, az abortuszra beszélném rá, elmondva miért ez a legjobb megoldás. Nem tudom, hogy kényszeríthető az abortusz egy 15 évesnél, de ha nem, és ragaszkodik ahhoz, hogy ő szülni akar, akkor közölném vele, hogy ő az anyja, akkor gondoskodjon arról, hogy fel is tudja nevelni. Ne a nagyszülők nyakába szüljön a gyerek gyereket.
Előző, nem tuti a nevelés sem, de azért sokat számít és sokunk igenis elgondolkodna, mit rontott el.
Én enyhe sokkot kapnék, pedig nálam azt átkozottul nehéz elérni, de ezzel azért menne.
A körülményektől függően reagálnék ezt vagy azt, mindenesetre támogatnám a lányomat akkor is, ha idióta s nincs valami hiperspeckó ok, eltitkolt nemi erőszak vagy mit tudom én (bár akkor is arra gondolnék, valamit elrontottam, ha nem mondja el nekem - ha mondjuk kolis és jól viseli, megtörténhet, hogy nem veszem észre). A következő évben nem lenne őszinte a mosolyom felé, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!