Ha a szüleim nagyon vallásosak és én azt mondanám, hogy szűz fogantatástól lettem terhes, elhiszik?
Figyelt kérdés
Otthon jól viselkedek, jól tanulok, minden hétvégén járok velük misére. Van rá esély, hogy elhiszik?
15/l
2017. ápr. 5. 15:59
2/50 anonim válasza:
Tenyleg terhes vagy vagy csak meg akarod oket viccelni?
3/50 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Ket tesztet csinaltam, de csak az elso lett pozitiv.
2017. ápr. 5. 16:08
4/50 anonim válasza:
Te ugye annak a srácnak a barátnője vagy akit megujjazott és terhes lett? Sanda gyanúm van rá...
5/50 anonim válasza:
Vallásosak nem idióták. Még a legvallásosabb,prűdebb ember se hiszi el ha csak nem 10 év alatti .
6/50 anonim válasza:
Óhhh hogyne hinnék el!
Te is a szentlélektől fogantál, tudják ezt Ők is.
7/50 anonim válasza:
Hát ha elhiszik kérjél nekik időpontot egy jó pszichológushoz, talán ott még tudnak segíteni rajtuk.
8/50 anonim válasza:
a vallásos emberek se hülyék..valld be nekik hogy könnyűvérű vagy, de a védekezéshez mégis hülye.
9/50 anonim válasza:
Ha megszületik a gyermek nevezd Jézusnak és akkor bitros elhiszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!