Ha a szüleim nagyon vallásosak és én azt mondanám, hogy szűz fogantatástól lettem terhes, elhiszik?
Figyelt kérdés
Otthon jól viselkedek, jól tanulok, minden hétvégén járok velük misére. Van rá esély, hogy elhiszik?
15/l
2017. ápr. 5. 15:59
41/50 anonim válasza:
Tudod hogy működik az örökbeadás? Voltál már orvosnál, védőnőnél? Suliba hogy fogsz tudni járni?
Ha bármi segítségre lenne szükséged írj nyugodtan!
46/50 anonim válasza:
Hát én 15 évesen vesztettem el és még mindig együtt vagyok a párommal. Nem bántam meg sőt hülye lettem volna tovább várni mert ha okosan csinálja az ember azzal akit szeret akkor a szex igenis jó dolog és nem kéne tiltani inkább meg kell tanitani a fiatalokat hogy hogyan kell felelősségteljesen védekezni és hogy érzelmileg készen kell hogy legyenek előtte rá. 17l
47/50 anonim válasza:
"Hát én 15 évesen vesztettem el és még mindig együtt vagyok a párommal. "
Jajjj, itt felcsillant a szemem, hogy te már húsz, harminc év körüli vagy, de látom, hogy csak 17 :D
Erre majd térjünk vissza 5 év múlva is.
48/50 anonim válasza:
A 46. hülyeséget írt,a kérdés szempontjából irreleváns,hogy mikor veszitettele,és hogy vele van e vagy sem.
Ha majd öszeházasodik a fiúval akkor (sem)fog számitani. De legalább nem a ő a babiloni szajha.
49/50 anonim válasza:
Ha igaz a kerdes, akkor mar megszuletett a baba. Hogy vagytok? Babaval minden ok? Orokbeadtad? Szulok megbekeltek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!