Ha a szüleim nagyon vallásosak és én azt mondanám, hogy szűz fogantatástól lettem terhes, elhiszik?
Otthon jól viselkedek, jól tanulok, minden hétvégén járok velük misére. Van rá esély, hogy elhiszik?
15/l
De miért szexelnek a gyerekek 15 évesen???
Én most 30 vagyok, de azért 17 éves koromig vártam és hát mondhatom korai volt...
Francba, hogy a gyerekek miért a szexszel foglalkoznak, miért nem élvezik a gyerekkort? Eszem f aszom megáll.
30N
12.09-kor hozzászóló vagyok.
Pontosan erről beszéltem én is, annyi minden van még a világon, nem értem a mai fiatalok miért szexelnek már 12-13 évesen. Nem vagyok sem prűd, sem bigott, sem semmi más bajom sincs, és öreg sem vagyok (30), de nem tudom elképzelni, hogy miért kell ezt ennyire siettetni. Én ennyi idősen maximum álmodoztam róla, semmi több.
De a megvalósítása fel sem merült
Ha kiderül akkor nem az lesz a legnagyobb problémájuk,hogy férjhez mész vagy sem.
De azért egy probát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!