Lehetek terhes, ha még szűz vagyok? Nagyon félek!
Minap vettem észre,hogy egy kicsit elkezdett'gömbölyödni' a hasam,pedig mostanában nagyon keveset eszek és gyakran van hányingerem.
És igen,felvetődhet a kérdés,hogy hogy lehetnék terhes,ha még barátom sem volt,és szűz vagyok.
Hát egyik éjjel,mikor nem tudtam elaludni,akkor azon gondolkodtam,hogy mivan akkor ha apám vagy a testvérem megfogja spermás kézzel pl. a csapot és utánuk én is hozzáérek.
Nagyon nagyon félek,hogy terhes vagyok! Van okom aggódni?
Hogy lessz a gyerek 8. Osztály
Ha nem élveztek beléd akkor nem leszel terhes akkor se ha megfogod a kilincset ,lehet csak felfújódtál ....
Nagyon viccesek vagytok,és igazán értékelném,ha a kérdésre válaszolnátok.
Nem hiszem,hogy csak felfújódtam,mert napról napra egy nagyon picivel nagyobb,kerekebb lesz a hasam..
Terhes biztosan nem vagy, de ha látványos a gömbölyödés, mutasd meg anyukádnak, aztán irány a gyerekorvosod. Ki tudja tapogatni, van-e valami szervi probléma a hasadban, esetleg csinál hasüregi ultrahangot. De ha nincsenek fájdalmaid, kétlem, hogy beteg lennél, lehet, csak a gázok fújtak fel.
Margóra: 5 éves voltam, mikor a húgom született. Ahogy láttam, hogyan gömbölyödik hétről hétre anyuk hasa, én is elkezdtem vizsgálgatni magam és persze, nagynak tűnt a hasam. Rettegtem, nehogy nekem is kisbabám legyen:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!