Hogy reagálnátok, ha kiderülne 15 éves lányotokról, hogy terhes?
Elgondolkodnék mit rontottam el a nevelésben.
Második lépés elveteti a gyereket támogatjuk vagy mehet ahová akar a támogatásunk nélkül
Először megnyugtatnám, hogy se a világ nem dőlt össze, se a kapcsolatunk nem változik ettől.
Aztán leülnék vele beszélgetni, és ellátnám mindenféle információkkal, ami ahhoz kell, hogy dönteni tudjon. (ha kapcsolatban történt, akkor mindez kettejükre is áll). Azt mondjuk tudatosítanám, hogy én nem fogok gyereket nevelni (mert ez ugye az én döntésem), segíteni viszont szívesen segítek abban, amit ő(k) döntenek, bármi legyen az.
Először elkezdeném magam ostorozni, hogy én rontottam-e el vmit a nevelésében. És biztos, hogy leordítanám a fejét először.
Őszintén, ha még lehet, akkor mindenképp abortuszra küldeném. Senkinek sem jó, ha ilyen korban szül vki, se a babának, se a leányzónak, se a szülőknek, se az ifjú (vagy nem ifjú, de remélhetőleg ifjú) apának és a családjának.
Ha meg nem, akkor örökbeadás. Azt megmondanám, hogy én nem fogom pénzelni és nevelni a gyereket. Ha meg így is meg akarja tartani, akkor mehet oda, ahova szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!