Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy reagálnátok, ha kiderülne...

Hogy reagálnátok, ha kiderülne 15 éves lányotokról, hogy terhes?

Figyelt kérdés
Nem történt semmi ilyen, csak láttam pár kisfilmet és lesokkolt eléggé. Ti mit tennétek? Mi lenne a reakciótok?

2017. júl. 4. 23:19
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
11%
Későn szültem, és ez az egyetlen módja, hogy fiatal nagyi legyek. Józan ésszel segíteném a helyes döntés meghozatalában, ami számára a legjobb. Nehéz lenne megjátszanom magam, mert egyszerűen végtelen örömöt fogok érezni, ha útban lesz az unokám, és megérhetem.
2017. júl. 5. 00:29
 12/35 anonim ***** válasza:
62%
Megdöbbennék. Rábeszélném az abortuszra. Méghozzá úgy, h a fiú is ott legyen! Hátha észbe kapnak! Ha pedig meg akarja tartatni, akkor neki kéne, hogy lássa, nem könnyű egyáltalán. A kedves apukával együtt. Ha dugni tudott ész nélkül, akkor vállalja is a következményeket mind a kettő.
2017. júl. 5. 05:55
 13/35 anonim ***** válasza:
27%

Elgondolkodnék mit rontottam el a nevelésben.

Második lépés elveteti a gyereket támogatjuk vagy mehet ahová akar a támogatásunk nélkül

2017. júl. 5. 07:22
 14/35 anonim ***** válasza:
21%
Meglepődnék, hiszen mindig az arcára mentem el.
2017. júl. 5. 07:24
 15/35 anonim ***** válasza:
93%
Meg akarnám beszélni, hogyan volt, hogyan tervezték, mi van most, mit akarunk, hogy tudjak neki segíteni.
2017. júl. 5. 07:59
 16/35 anonim ***** válasza:
46%
Első felindulásomban leülnék vele a gyakorikerdesek.hu elé és körülnéznék, hogy mit mondanak erről a gyakori bölcsei.
2017. júl. 5. 08:16
 17/35 anonim ***** válasza:
98%

Először megnyugtatnám, hogy se a világ nem dőlt össze, se a kapcsolatunk nem változik ettől.

Aztán leülnék vele beszélgetni, és ellátnám mindenféle információkkal, ami ahhoz kell, hogy dönteni tudjon. (ha kapcsolatban történt, akkor mindez kettejükre is áll). Azt mondjuk tudatosítanám, hogy én nem fogok gyereket nevelni (mert ez ugye az én döntésem), segíteni viszont szívesen segítek abban, amit ő(k) döntenek, bármi legyen az.

2017. júl. 5. 09:52
 18/35 anonim ***** válasza:
74%
Akit értslmes ember módjára nevelnek, az nem csináltatja fel magát ennyi idősen. Ha védekezés mellett sikerült akkor persze más a helyzet.
2017. júl. 5. 12:00
 19/35 anonim ***** válasza:
18%

Először elkezdeném magam ostorozni, hogy én rontottam-e el vmit a nevelésében. És biztos, hogy leordítanám a fejét először.

Őszintén, ha még lehet, akkor mindenképp abortuszra küldeném. Senkinek sem jó, ha ilyen korban szül vki, se a babának, se a leányzónak, se a szülőknek, se az ifjú (vagy nem ifjú, de remélhetőleg ifjú) apának és a családjának.

Ha meg nem, akkor örökbeadás. Azt megmondanám, hogy én nem fogom pénzelni és nevelni a gyereket. Ha meg így is meg akarja tartani, akkor mehet oda, ahova szeretne.

2017. júl. 5. 12:06
 20/35 anonim ***** válasza:
94%
" Ha meg így is meg akarja tartani, akkor mehet oda, ahova szeretne." - úgy látszik, nem lehet elégszer ismételni, hogy a szülők kötelességeit a saját gyermekükkel szemben a világon semmiben sem befolyásolja az, ha terhes lesz, gyereket szül. Az unokát valóban nem kötelesek eltartani, a saját gyereküket viszont nyilván továbbra is, változatlan módon.
2017. júl. 5. 14:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!