Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti hogyan reagálnátok egy 7...

Ti hogyan reagálnátok egy 7 éves ilyen mondatára?

Figyelt kérdés

Megengednétek vagy nem és ha büntetnétek hogyan? Előre elnézest kérek a káromkodásért de direktben idéztem tőle

Mondat: Anya,nem hallom tőleg a Herby-t és ha nem fogod be a mocskos pofádat akkor levágom a fájós lábad és a popódat méteresre tágítom szét.

Semmi túlzással írtam le amit húgom momdott, szüleim nem tudtak mit reagálni.

2017. aug. 1. 21:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
88%
Herby kifejezetten felnőtteknek szóló videókat készít, tele káromkodással és hasonlóakkal, rendkívül káros és súlyos felelőtlenség a gyereket hagyni, hogy nézze. Az internet rettentő veszélyes, és nem szabad hagyni, hogy a gyerek garázdálkodjon. 7 évesen neki olyan az internet mintha egy kocsma közepére leraknád a gyereket és elmennél.
2017. aug. 1. 22:10
 12/78 anonim ***** válasza:
86%
Biztos hogy elrangatnám a gép elől.Ennyi idősen Spongyabobot nézem...Egy hétéves komolyan Hetby-t néz?Ha már neki ez a nyelve, akkor egyszer kíváncsiságból találjatok ki valami sokkal durvább beszólást, kíváncsi lennék, hogy vissza szólna vagy kiröhögne vagy mi
2017. aug. 1. 22:15
 13/78 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem nem tesz jót neki, hogy egy 40 éves alkoholistát bámulhat a youtube-on. Én legalábbis nem hagynám 7 évesen netezni. Ez csak egy vélemény.
2017. aug. 1. 22:15
 14/78 anonim ***** válasza:
85%

Hát ezt elcsesztétek, lényegében már most megbuktatok, mint szülők. Mégis mi az, hogy 2 éve folyamatosan káromkodik és ti elnézitek neki?

Az meg a másik, hogy miért ülhet egyáltalán számítógép elé? Vagy ha már elé ül, miért nem korlátozzátok az ilyen tartalmat? Ha erre azt próbálnád válaszolni, hogy "de hát nem értek a gépekhez", akkor nem kellene hagyni, hogy a gép előtt legyen. Mert innentől kezdve nem kell sok idő, hogy összefusson egy rosszakaróval (pedofillal például), és már csak dacból is titokban találkozzon vele. Veszélyes dolog az számítógép, de valamiért ezt senki se érti meg.

2017. aug. 1. 22:19
 15/78 anonim ***** válasza:
77%

Herbytől azért ilyet nem tanul.

Nem kell a videósokra fogni ha nem nevelik. Egyeltalán hogy nézhet ilyet?

2017. aug. 1. 22:19
 16/78 anonim ***** válasza:
52%
Van az az érzésem, hogy a kérdező se nagyon idősebb 18-nál...
2017. aug. 1. 22:22
 17/78 anonim ***** válasza:
82%
Direkt csinálja, és kiröhögi a szülőket, ha szidják? Lehet, hogy pszichopata a húgod. Viccen kívül. El kellene vinni kivizsgáltatni.
2017. aug. 1. 22:26
 18/78 A kérdező kommentje:
Igen én a bátyja vagyok és én nem korlátozhatom mert megtiltották, majd ők nevelik de persze rám egyáltalan nem hallgatnak ha segíteni akarok nekik.
2017. aug. 1. 22:27
 19/78 A kérdező kommentje:
17-es igen és sokan mondták hogy nincs rendben vele valami mert szereti a durva erőszakos dolgokat és megbántani másokat. De szüleim szerint semmi baja majd kinövi.
2017. aug. 1. 22:28
 20/78 anonim ***** válasza:
54%
Martin?
2017. aug. 1. 22:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!