Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti hogyan reagálnátok egy 7...

Ti hogyan reagálnátok egy 7 éves ilyen mondatára?

Figyelt kérdés

Megengednétek vagy nem és ha büntetnétek hogyan? Előre elnézest kérek a káromkodásért de direktben idéztem tőle

Mondat: Anya,nem hallom tőleg a Herby-t és ha nem fogod be a mocskos pofádat akkor levágom a fájós lábad és a popódat méteresre tágítom szét.

Semmi túlzással írtam le amit húgom momdott, szüleim nem tudtak mit reagálni.

2017. aug. 1. 21:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 anonim ***** válasza:
30%

Itt mindenki le van pontozva, teljesen mindegy, mit írsz.

Ha megoldást írsz, akkor mégjobban.

Szóval kapjátok be lepontozók!

2017. aug. 2. 15:43
 62/78 anonim ***** válasza:
36%
Az ilyen lányok fognak 15 évesen cigiért szopni. Aztán mehet a szülőktől a hüledezés, hogy hát ők nem is értik miért lett ilyen a lányuk...
2017. aug. 2. 15:44
 63/78 anonim ***** válasza:
23%

WTF?

Neee, ez trollkérdés. Ugye?

Ugye ugye?

Ááááááá

2017. aug. 2. 21:33
 64/78 anonim ***** válasza:
82%
Asszem a laptopot masodperceken belul bevonnam es akkor mar nem csak nem hallana hanem nem is latna herbyt...az ilyen viselkedest egyre nehezebb lesz orvosolni,mar az elso esetre reagalni kellet volna!
2017. aug. 3. 21:51
 65/78 anonim ***** válasza:
42%
Jeges zuhany alá raknám egy jó időre míg észhez nem tér.
2017. aug. 15. 13:33
 66/78 anonim ***** válasza:
16%
Szüleidnél a gond, ha ilyet mer mondani és évek óta teszi, iskolàs már ott is ilyen??? Tvt nem látna hetekig és a szájára csapnék aztán 10mp hideg zuhany ....Exemnek 5 éves ennyit mondot......" meg hülye is vagy" ezért is kapott
2017. aug. 15. 14:38
 67/78 anonim ***** válasza:

Mostanában a gyerekek sokkal többet tudnak a világról, hiszen a tévé, az internet sok rossz tartalmat tartalmaz.

Szerintem próbáld arra ösztönözni, hogy inkább kint legyen és ne a videókat nézegesse. Beszélj vele erről a dologról, hogy ő mit gondolt amikor ezt mondta.

Kérdezd meg tőle, hogy mit jelentenek ezek a szavak?

Ha véletlenül tudja, hogy mit jelentenek akkor azt is kérdezd meg tőle, hogy neki hogy esne ha ilyet mondanának?

Ha pedig nem tudja, hogy mit jelentenek akkor ösztönözd arra, hogyha még egyszer ezeket a szavakat hallja valakitől akkor menjen oda az adott személyhez és mondja meg neki, hogy ezek csúnya szavak és az anyukám azt tanította, hogy nem szabad őket kimondani.

Vagy esetleg találjatok ki egy olyan szót ami nem csúnya, de ha valamiért mérges lenne a gyermeked akkor ezt mondja ki.

Ne aggódj ilyenkor a gyerekek még hallgatnak a szülőkre, majd pár év múlva lehet azt fogod gondolni, hogy bárcsak olyan szépen beszélne mint amit most leírtál.

Sok szerencsét kívánok!

2017. aug. 15. 15:01
 68/78 anonim ***** válasza:

Biztos hallotta valahol. Ilyet, hogy a popódat méteresre tágítom szét nem talál ki magától egy 7 éves.

Erre inkább el kell magyarázni neki, mit is mondott, hátha többé nem teszi

2017. aug. 15. 21:45
 69/78 anonim ***** válasza:
sajnos nagyon úgy tűnik, hogy pszichopata van a családban. jó lenne elvinni az orvoshoz, amíg még gyerek.
2017. aug. 15. 23:06
 70/78 anonim ***** válasza:
40%
Én nem gondolom ilyen egyértelműnek, hogy a szülők rontották el a gyereket ennyire, hiszen, ha belegondoltok, több behatás éri azon kívül is. Persze nem foglalkoznak vele kimondottan sokat, az is látszik, de hány emberrel van ez, mégsem viselkedik így. A tanítónője is ugyanolyan hibás, mert neki is fel kellett volna ismernie, hogy valami nincs rendben a gyerekkel. Sôt, tovább is megyek. Azt írja, hogy 5 éves kora óta ilyen, szóval gondolom az oviban sem viselkedett másképp, tehát őket is terhelheti a felelősség. Egyedül aligha bukkanhatott rá ilyenre, szóval az is hibás (és a környezete szintén), aki megmutatta neki az élet sötétebb oldalát ilyen fiatalon. A gyerek viselkedésmintákat tanul el, így abban sem vagyok biztos, hogy valamilyen mentális betegsége lenne, bár tény, hogy pszichopata jellemvonásokat mutat. Mindenképp el kell őt vinni, legalább egyszer egy pszichológushoz, hogy kideríthessétek van-e mögötte komolyabb probléma. Ezek szerint a szüleid félnek tőle? Nekem eléggé az jön le, illetve, hogy nem tudják kezelni a helyzetet. Lehet, attól is tartanak, hogy rontanának a helyzeten. Én azt tanácsolnám, minden áron beszéld rá a szüleidet, hogy vigyék el orvoshoz. Ne sz*rjanak már rá ennyire, attól nem oldódik meg a probléma, sőt.,.
2017. aug. 16. 14:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!