Ti hogy reagálnátok rá szülöként és hogy mondanátok el a szüleiteknek?
Hát, nekem "csak" 18 éves barátom volt ennyi idősen, én semmit nem szégyelltem otthon elmondani, viszont nem is kellett félnem a szüleimtől. Szigorú fenntartásokkal, de elfogadóan kezelték a dolgot.
Így felnőtt fejjel már egészen máshogy látom a dolgokat. Én azt elfogadom, ha a lányom idősebb fiút választ, de ebben a korban 7 év különbség nagyon sok.
Egy 15 éves még konkrétan gyerek, testileg és lelkileg is, akárhogy is próbál nőcisen viselkedni meg sminkelni.
Az természetes, hogy a kamasz lányoknak tetszenek az idősebb fiúk, de vajon egy felnőtt férfit mi visz rá, hogy kislányoknál próbálkozzon, miközben találhatna érett, felnőtt nőket a saját korosztályában?
Nem tiltanám a dolgot, mert tiltani felesleges, annál nagyobb hülyeséget csinálnátok. De nagyon alaposan elbeszélgetnék a sráccal, hogy mit is akar, és szemmel tartanálak titeket.
Arra azért készülj fel, hogy a szexet már most akarni fogja, és pár éven belül valószínűleg saját lakást, gyerekeket, házasságot fog tervezni, amikor te még csak 18 leszel és a továbbtanuláson kéne gondolkodnod.
15 évesen ne a szexen járjon az eszed, kislány.
Merthogy a 23 éves srác vszeg a puncidat akarja, nem téged... legyen eszed!
"vajon egy felnőtt férfit mi visz rá, hogy kislányoknál próbálkozzon, miközben találhatna érett, felnőtt nőket a saját korosztályában?"
Általában pont az, hogy a korosztályában nincs sikere, mert túl gyerekes és/vagy nem tanul/nem dolgozik, otthon élősködik, lúzernak tartják.
Egy 15 évest pedig el lehet bűvölni annyival, hogy "jaj, idősebb és mégis én kellek neki" (neki nem tűnik fel, miért) és a lovag büszkeségén is segít, hogy egy ilyen fiatalt már annyitól oda lesz, hogy a VBK-ját fizetik (egyáltalán kiadják) a korcsmában.
Nem igazán értem a válaszadókat... egy 15 éves srác is ugyanúgy dugni akar, mint egy 22 éves 😃 utóbbinak viszont lehet van már esze ahhoz, hogy gumit húzzon a farkára.
Amúgy én szülőként elvárnám, hogy elmondd. Ő fogja tudni megmondani, hogy ezt lehet-e vagy nem.
Jog szerint viszont a 14. életévét betöltött személy már el tudja dönteni magától, hogyivel fekszik össze.
Szóval szerintem mindenképp kérd ki a szüleid véleményét, és aztán a döntés a tied...
Nem a 7 év a sok. A sok az, hogy te csak 15 vagy, ő meg 22. Azaz te egy éppen középsulis gyereklány vagy, ő pedig egy felnőtt férfi.
Mindenképpen mondd el a szüleidnek, hogy tudjanak rád vigyázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!