Anyák hogy reagálnátok rá ha 12-éves fiatokat megtudnátok hogy 10-éves unoka húgával egymás nemi szervét nézegetik?
Baromi sürgősen megtenném azt, amit addig elmulasztottam: felvilágosítanám és beszélgetnék vele, kérdezhetne én meg válaszolnék (esetleg az apja, mivel fiúról van szó).
Unokatesó szüleinek is szólnék, hogy nem ártana elkezdeni. Lehet, hogy a kislány 1 év múlva már "nagylány" lesz. MOST kéne elkezdeni a felvilágosítást, amíg nem késő.
2-es, egy 12 éves kamaszról beszélünk, nem egy 4 éves kisfiúról!
Egyébként a fiamnak megmondanám , hogy ne nézze, a lányomnak meg megtiltanám, hogy mutogassa, mert intim és magányügy.
Beszélgess el vele,ahogy elottem is irtak.
Egyebkent en is kb 13 eves lehettem mikor a szinten 13 eves unokatestveremmel csokoloztam. Bele sem gondoltam hogy mit csinalok,de utana rajottem es nem tortent belole semmi utana. De szerintem is beszelgess el a fiaddal ,mert ilyen korban ez a mutogatas nem normalis.
Semmit, normalis. Kicsit beszelgetnek vele az intim szferarol, de semmikeppen sem terheloen vagy szidva.
Mindket gyerek normalis szexualis fejlodeset elqrhatja egy ostoba szidas.
"bugyimat is felvehette ,mert az ondójának nyomait megtaláltam benne"
pasidon is lehetett, ránézésre nem lehet megmondani kinek a spermája...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!