Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lányos Apukák ti hogy reagálná...

Lányos Apukák ti hogy reagálnátok erre?

Figyelt kérdés
Van 3 fiatok és a legkisebb végre kislány lett (ez vagyok én) apukám imádott gondolhatjátok hogy örült nekem. Nos apukám elég erősen rasszista mindig keményen hangoztatta itthon is. A városi választáson is indult jobbikos "szinekben" . De a lényeg hogy nekem 5 éve roma párom van amit meglepően egész jol fogadott teljesen jó a kapcsolatunk apuval annak ellenére hogy mikor mondtam neki ,anyuval arra számítottunk majd hogy konkrétan kitagad, de nem így történt teljesen jó apa lánya viszony megmaradt. Nos a helyzet most az hogy terhes vagyok. Félek mit fog szólni mert ő mindig hangoztatja a mai napig hogy reméli elmúlik ez a cigány "hóbortom" ő így fogja fel. Milesz ha megtudja egy világ omlik össze benne? De 5 év után 24 évesen azért várható az ilyen. A 3 bátyám nem is állnak velem szóba de igazából soha nem volt jó kapcsolatunk hisz ők már 37 évesek hogy őszinte legyek az ő véleményük nem is érdekel de apukámé nyilván igen. Ne kövezzetek meg nem tehetek róla megszerettük egymást így alakult.

2017. ápr. 27. 19:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Felteszem, hogy ha a párodat elfogadta, akkor a gyereket is el fogja, de te ismered, te tudod. Sokan vannak úgy, hogy "úgy általában" ilyen-olyan ellenesek, de a közvetlen környezetüket kivételként kezelik.
2017. ápr. 27. 19:47
 2/13 A kérdező kommentje:

Ebbe reménykedek. Csak szokta mondani pl mikor szomorú vagyok egyből azt mondja: Mivan szétmentetek a cigánygyerekkel?hálaistennek végre.

Szóval vannak beszólásai de hálistennek ennyibe kimerül de egy örök életre való elköteleződés mégiscsak más.

2017. ápr. 27. 19:53
 3/13 A kérdező kommentje:
Ja és ők nem beszélnek csak tudja hogy van és kész.
2017. ápr. 27. 19:55
 4/13 anonim ***** válasza:
93%
Nagybátyám is elég rasszista.A lánya összejött egy néger fiúval nagyon nem kedvelte szerintem még most se nagyon de az unokáját imádja:)
2017. ápr. 27. 19:58
 5/13 anonim ***** válasza:
89%

A szülők bárhogy hangoztatják, hogy kitagadják a gyereküket, ha cigányhoz megy, szinte soha nem teszik meg. Száz évvel ezelőtt esetleg volt ilyen, de ma nem. Rengeteg ilyet láttam és hallottam már. Nagyon mondták, hogy így-úgy, ha cigányhoz megy a gyerekük, kitagadják aztán mégsem. Rengeteg ilyet láttam és hallottam a környezetemben.

Nekem is mondott is mondott ilyet Anyukám, aki egyedül nevelt fel tizenéves koromban, hogy ha cigányhoz megyek kitagad, Ő maga pedig elmegy másik városba, hogy ne is tudják, hogy van gyereke. Felnőtt koromban azonban azt mondta, hogy elfogadta volna a döntésemet, ha cigányhoz mentem volna. Akkor is a gyereke lennék és a kis purdék is az unokái, ha gyerekeink lettek volna. :)Sok szülő csak fenyegeti ezzel a gyerekét. Olyan ez, mint az a mese, amiben a királynak azt mondta a lánya, hogy úgy szereti, mint a sót a levesben. :)

Mondd el bátran, hogy állapotos vagy, biztosan örülni fognak. Apukád sem fog ezért kitagadni, a tesóidnak meg biztos megvan már a saját életük, úgyhogy valóban ne foglalkozz velük. 24 éves felnőtt ember vagy. Apukád meg ha haragszik is érte egy darabig, biztosan megbékél, amint meglesz a kicsi.

Az emberek többsége nem a bőrszínük miatt nem szívesen látna romát a családjában, hanem bizonyos személyeknek a viselkedésük miatt ebből a népcsoportból. Ha a párod rendes, becsületes ember, még meg is szerethetik idővel.

2017. ápr. 27. 20:18
 6/13 anonim ***** válasza:
95%
Ha a pasid nem egy idióta akkor apád egy idő után el fogja fogadni
2017. ápr. 27. 20:18
 7/13 anonim ***** válasza:
95%

Remélem nem gond, hogy nem lányos apukaként válaszolok.

Szerintem 24 évesen 5 éves kapcsolatban teljesen rendben van, hogy jön egy gyerek. :) Ha nem most, pár év múlva ugyan ez a szituáció lenne, gondolj bele.

Bár nem tudom hogy állsz a tanulmányaiddal, munka stb., még otthon laksz ha jól értem, nem költöztetek össze és gondolom eljegyzés sem volt még. Pedig szerintem ezek jobb lett volna, ha gyerek előtt megtörténnek. Lehet, hogy előbb az eljegyzést vagy azt kéne elfogadnia, hogy összeköltöztök, mert akkor már jobb a helyzetből indulnátok.

2017. ápr. 27. 20:36
 8/13 anonim ***** válasza:
94%
Ne aggódj, amint megtudja, hogy unoka lesz, jobban fog örülni, mint bármikor.
2017. ápr. 27. 21:11
 9/13 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nem lesz gond :)
2017. ápr. 27. 22:48
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a meglepően kedves válaszokat nem erre számítottam itt.

Majd megírom mit reagált izgulok nagyon.

2017. ápr. 28. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!