Lányos Apukák ti hogy reagálnátok erre?
Ebbe reménykedek. Csak szokta mondani pl mikor szomorú vagyok egyből azt mondja: Mivan szétmentetek a cigánygyerekkel?hálaistennek végre.
Szóval vannak beszólásai de hálistennek ennyibe kimerül de egy örök életre való elköteleződés mégiscsak más.
A szülők bárhogy hangoztatják, hogy kitagadják a gyereküket, ha cigányhoz megy, szinte soha nem teszik meg. Száz évvel ezelőtt esetleg volt ilyen, de ma nem. Rengeteg ilyet láttam és hallottam már. Nagyon mondták, hogy így-úgy, ha cigányhoz megy a gyerekük, kitagadják aztán mégsem. Rengeteg ilyet láttam és hallottam a környezetemben.
Nekem is mondott is mondott ilyet Anyukám, aki egyedül nevelt fel tizenéves koromban, hogy ha cigányhoz megyek kitagad, Ő maga pedig elmegy másik városba, hogy ne is tudják, hogy van gyereke. Felnőtt koromban azonban azt mondta, hogy elfogadta volna a döntésemet, ha cigányhoz mentem volna. Akkor is a gyereke lennék és a kis purdék is az unokái, ha gyerekeink lettek volna. :)Sok szülő csak fenyegeti ezzel a gyerekét. Olyan ez, mint az a mese, amiben a királynak azt mondta a lánya, hogy úgy szereti, mint a sót a levesben. :)
Mondd el bátran, hogy állapotos vagy, biztosan örülni fognak. Apukád sem fog ezért kitagadni, a tesóidnak meg biztos megvan már a saját életük, úgyhogy valóban ne foglalkozz velük. 24 éves felnőtt ember vagy. Apukád meg ha haragszik is érte egy darabig, biztosan megbékél, amint meglesz a kicsi.
Az emberek többsége nem a bőrszínük miatt nem szívesen látna romát a családjában, hanem bizonyos személyeknek a viselkedésük miatt ebből a népcsoportból. Ha a párod rendes, becsületes ember, még meg is szerethetik idővel.
Remélem nem gond, hogy nem lányos apukaként válaszolok.
Szerintem 24 évesen 5 éves kapcsolatban teljesen rendben van, hogy jön egy gyerek. :) Ha nem most, pár év múlva ugyan ez a szituáció lenne, gondolj bele.
Bár nem tudom hogy állsz a tanulmányaiddal, munka stb., még otthon laksz ha jól értem, nem költöztetek össze és gondolom eljegyzés sem volt még. Pedig szerintem ezek jobb lett volna, ha gyerek előtt megtörténnek. Lehet, hogy előbb az eljegyzést vagy azt kéne elfogadnia, hogy összeköltöztök, mert akkor már jobb a helyzetből indulnátok.
Köszönöm a meglepően kedves válaszokat nem erre számítottam itt.
Majd megírom mit reagált izgulok nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!