Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kamasz fiús apukák milyen...

Feherto kérdése:

Kamasz fiús apukák milyen viszonyba vagytok fiatokkal?

Figyelt kérdés
2017. márc. 26. 10:44
 1/3 A kérdező kommentje:
Apa fia viszony de ne roszra gondoj viszony. Zárkozottak a kamaszok . Nagyon sok ijen idősen elzárkózik szegyelős a szüleivel erre gondoltam nem mocskos viszonyra.
2017. márc. 26. 10:59
 2/3 anonim ***** válasza:
59%

Mert? :) Miért ne lehetne ő az apa?

Simán lehet 8 általánost végzett rossz helyesírással. Kéretik nem ez alapján megítélni az embert.

És igen gondoltuk hogy nem ilyen viszonyra gondoltál kérdező.

Az én öcsém jó viszonyban van apunkkal, de tény hogy ebben az időszakban szeretnek többet egyedül lenni. :)

2017. márc. 26. 11:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát az biztos, hogy ilyenkor jobban elzárkóznak és szeretnének nagyon leválni a szülőktől. :)

Én a férjem nevében tudok beszélni, 2 fiunk és 1 lányunk van. Az idősebb fiú 23 éves, ő már kinőtt a kamaszkorból, nem is lakik itthon, nagyon jó a kapcsolatuk. :) De ez így volt mindig is, persze kamaszkorban vannak összetűzések, nálunk se volt ez másképp, de ezektől eltekintve jó kapcsolatuk volt/van. A kisebb fiú 19 éves, ő épp a kamaszkor végén tart. Vele is voltak kisebb-nagyobb vitáink, meg előfordult, hogy pár napig szinte ki se bújt a szobájából, de amúgy nem egy zűrös srác. :) Szintén jó kapcsolatot ápol az apjával, talán a 3 gyerek közül vele a legjobb a kapcsolata a férjemnek. Ebben azért közrejátszik, hogy az érdeklődési körük nagyjából ugyanaz, és a természetük is nagyon hasonlít. A lányom nyáron lesz 18 éves, hát az meg igazi apa-lánya szerelem a kezdetektől fogva. :D Imádják egymást! Viszont a férjem azért nem viseli olyan jól, hogy már van barátja és hogy kész nő lett a pici lányból. :) És hát mint minden lány/nő, azért neki is megvannak a maga hisztijei, amit egy férfi nem annyira tud hova tenni, olyankor vannak köztük kisebb nézeteltérések, de amúgy - mint mondtam - vele is jó kapcsolata van. :) Úgyhogy nálunk se volt egyszerű a kamaszkor, de a kapcsolatokat szerencsére nem nagyon befolyásolta! Meg mi azért már lassan ki is lépünk belőle, ilyenkor már szebbnek látja az ember, amikor túl van rajta. :D

2017. márc. 26. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!