Szülők, ezt hogy kezelnétek a 15 éves fiatokkal kapcsolatban?
azt, h egy kicsit loran kezdi. a lany amugy anyira nem idos, h mint korkulonbseg szamitson
egyebkent biztos kopni nyelni nem tudnek ha erre lepnek be
te mit mondtal?
Ennél mi lehet természetesebb? Azt mondanám, hogy a szobájában csinálják máskor, mert ez így mindenkinek kellemetlen.
Vagy azt várod, hogy felháborodjunk, hogy csak 15 éves?
Jaj, nem a szülő vagyok.
Hanem a lány és nem vagyok ri..c egyáltalán, Második.
Csak ez ma történt és a fiú szerint később nem volt semmi baj, az anyukája se mondott semmit, de nekem akkor is ciki volt, hogy ott voltam fehérneműben...
öreg fazékban is megfől a fiatal virsli.
felénk falun van egy ilyen mondás, mikor a nő az idősebb.
szóval semmi komoly dolog az ilyen.
Utolsó,amikor a nő az idősebb?? :D
Azért erre a helyzetre nem igazán ezt a kifejezést használnám. Itt két fiatal van, szinte gyerekek. Az hogy a fiú 15 a lány 16, azzal semmi gond nincs. Azt azért megkérdezném, hogy gondoltak-e a védekezésre is?
Ez nem korkülönség, nekem a férjem 4 évvel fiatalabb, nem téma sehol, soha nem is volt az.
Manapság 15 évesen ezzel szerintem semmi gond nincs. Inkább ezt csinálja mint kockuljon valami mmorpg előtt.
De annyi eszetek lehetne, hogy szobára mentek, nem a nappaliban csináltatod fel magadat.
MEgkérném, hogy a szobájában csinálja, ne a nappaliban és csukja be az ajtót. Nem most kezdenék felvilágosító órába, 15 éves korra már tud mindent. Tőlem. Ha neked ez most meglepetés volt, akkor nem most keletkezett gond a kapcsolatotokban, hanem az elmúlt 15 évet szúrtad el.
N30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!