Miben egyezzünk meg láthatással kapcsolatban?
Két éves lányunk van. Nem rég szétköltöztünk és meg szeretnénk állapodni a láthatással és gyerektartással kapcsolatban.
A kérdés hogy két évesen kérhetem-e a nyári 2x1 hét láthatást?
Ha nem csak heti egy napot szeretném látni, akkor az anya jogosan kér-e több gyerektartást, mint heti egy napért?
Akkor találkozhassanak, amikor az apuka és a kislány akarja! Két éves már nem olyan kicsi, hogy ne lehetne az apukával egy-két hétig.
Nem csak az anyáé a kislány, hanem az apjáé is.
Csak ezt elég kevés anya látja be.
Ugy latom megint valaki aki nem erti
Egy gyerek az kozos apa anya ugyanannyi joga van hozza es joga van latni is.
Ha az apa akarja akar napi siznten latogathatja a sajat gyereket.
ALt minden masodik hetvege pentek estetol vasarnap esteig szokas ill nyaron a 10 het suliszunetbol min a fele ugye igy jogos.
a gyerektartas nem lathatasi dij ha az apa nem fizet akkor is leviheti a gyereket.
Az anyja azt mondja megegyezhetünk h nem csak egy nap láthatom, de akkor az több gyerektartást vonhat mag után.
Másik kérdés, hogy kérhetem-e hogy a gyerekre adott pénzt igazolja, hogy tényleg rá költötte? Bevásárló blokkal pl.
6-os vagyok, most olvasom a kommentedet. Pfff, ezt a pénzéhes némbert basszus... ha többet akarod látni a kislányodat, fizess többet???? Komoly??? Ez nem bérbeadás basszuskulcs, ugyanúgy a tied is a gyerek, téged is szeret, te is őt, nehogymár!!! Mindent néz ez, csak a gyerek érdekeit nem. Hánynom kell az ilyen undorító, gusztustalan, szemét nőktől!
N26
Kedves Kérdező!
keress fel egy ügyvédet, az anya el van tájolódva, irreális hülyeségeket mond. Menjetek bíróságra és egyen hivatalos papír a gyerekelhelyezésről, amihez mindenkinek alkalmazkodnia kell. Ekkora hülyeséget még nem hallottam,h azért fizess többet, mert nálad van.
az ilyen nem is anya! A gyt a gyerekre megy. Ha robbet van nálad Ő kevesebbet költ a gyerekre. Akkor miért is kérne többet??? Vigyázz később nehogy zsaroljon a lányoddal! (bár ez is már az)
Te meg tudnál bízni egy ilyen nőben, hogy tartja a szavát? Írjatok le mindent az a biztos és állj ki az igazadért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!