Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha közös gyermekfelügyeletet kérünk, mennyit és hogyan vagyunk kötelesek (vagy ajánlottak) lepapírozni a láthatással kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2 hat év alatti kisfiunk van, én az anya vagyok, velem laknak. 1 hónapja élünk külön, szeretnénk ha minél többet lennének apával is, semmire nem akarom kényszeríteni, mindent inkább szóban megbeszélünk, jóban vagyunk. Csak a papírok miatt kérdezem, mielőtt beadnám a válópert, szeretnék vele megegyezni írásban is, hogy KÖZÖS felügyelet, és nem korlátozom a láthatást egyáltalán. Ezt lehet? Engedik? Kell hozzá ügyvéd?2014. jún. 20. 12:03
1/3 anonim válasza:
Azzal hogy békében váltok el ahhoz is kell fizetni rendesen...
Egyszerűbb volna ha nem válnátok? És megoldható volna?
2/3 A kérdező kommentje:
ezt kérdeztem? :D nem. Felesleges válasz. Igen, válunk. A kérdésem áll.
2014. jún. 21. 11:27
3/3 anonim válasza:
Ismerősöméknek 200ezer ft-ba került az hogy közösen megegyeztek mindenről.
A gyerek felügyeleti jogát mindig az anya kapja meg mert ilyen jogrendszerben vagyunk ahol a nőknek ez adott alapból.Gyakorlatilag nálad lesz a gyerek,megmondják hogy mennyi idő a léthatás,de ha megtudjátok beszélni ezzel ne foglalkozzatok és osszátok el ahogyan tudjátok ahogy jobban esik,de azért törekedni kéne a fele felére hogy később ne legyen vita abból ha esetleg másnál többet van a gyerek.Szóval ha jóban vagytok akkor ezt úgy is egymást közt fogjákot megbeszélni és nem törődtök azzal amit a bíróság ítél meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!