Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok ezzel kapcsolatban tenni?
3 éve elváltunk, de a férjem maradt a házban. Én anyám házában lakok, de már kezdem unni, hogy ő püffeszkedik benne én meg máshol élek, mivel én jöttem le mert ő nem akarta a házat ott hagyni, hát költözetem én . Elég volt 21 év belőle! Elváltunk, az ingóságokból kifieztett, de a ház fele az enyém, egy szoba fenn van nekem tartva, de eddig nem költözem vissza. A zárat lecserélte, nekem kulcsot nem adott.. a nőjét oda húzgálja...mivel a szoba fenn van tartva gondolom bármikor vissza költözhetek,bár ő azt mondja, hogy nem!
Áruljuk a házat közös megeggyezés alapján (elvileg ő is el akarja adni) de azt szeretném megtudni, hogy én hogyan tudnák abba belekezdeni, hogy árverezzék el a házat? Mennyibe kerülhet ez nekem? Illetve, mit tudok csinálni, ha ő nem akar ebbe belemenni, márpediglen nem fog...De én már unom, hogy semmit nem látok a házból...Megnyerhetek így akár egy per, hogy kérvényezek egyedül egy ház elárverézést? Lehetséges? Segítsetek . Biztos volt így már valaki.
Nem jársz jól az árverezéssel, mert akár 40-50%-kal kevesebbet is kaphattok a házért, mint a mostani ára.
Ha áruljátok a házat, akkor fél éven belül illik tudni eladni, ha nem valami nagyon rossz helyen van ÉS/VAGY túlértékelitek, és drágán áruljátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!