Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pszichológus jó ötlet ha nem bírom feldolgozni hogy vége a kapcsolatomnak? Van itt valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
nálam nem segített a pszichológus
mindent arra vezetett vissza hogy a szülők hibája, a rossz nevelésé, gyerekkori traumáké.
ez engem nem vígasztalt, ugyanúgy hibáztattam magam, kitalltam hogy nem vagyok elég érdekes, vicces, szerethető stb.
engem nem az érdekelt hogy miért, hanem a hogyan változtassak. ez meg nem mondhatta el helyettem senki mert nekem magamnak kell tudnom
de rájöttem hogy nem tudok változtatni, mindig ilyen komoly, zárkózott maradok mivel egyszerűen nem bújhatok ki a bőrömből.
a csalódottság így most, pár évvel később kezd kihúnyni, a düh már régesrég elmúlt. beletörődtem hogy egyedül élem le az életem.
a természetbe szoktam menni. a fák, bokrok között megtalálom a békét, ők nem mondják hogy ronda vagy, nem kellesz, nem szeretünk.
Keress fel olyan szakembert, aki elismert a szakmájában (pl. Dr. Almássy Kitti). Elég drága nála egy óra, de mindenképpen megéri. Keresd fel interneten.
Fontos, hogy kiadd magadból azt, ami benned van. Valakinek mond el, akire tudod hogy számíthatsz, aki nem adja tovább, avgy ha tud, akkor segít és nem hagy cserben.
Mikor lett vége a kapcsolatodnak?
Nekem egy alkalom is sokat segített ilyen helyzetben. Nálam lecsapta az étvágyamat, már két hete kvázi éheztem, mire eljutottam a pszichológushoz. Ott sikerült először ennem egy kicsit, valamilyen teasüteménnyel kínált meg, mert látszott is rajtam, hogy fizikailag se voltam jól.
Ő pl annyira nem is foglalkozott a gyerekkorral, rákérdezett, hogy alkoholizmus, bántalmazást, ilyesmi volt-e. Mondtam, hogy nem, semmi komoly probléma nem volt a szüleimmel. Oké, máris lapozott tovább.
Az attól függ, hogy mikor lett vége a kapcsolatodnak. Ha nemrég, akkor teljesen normális, hogy még nem tudtad feldolgozni. Engem viszont már négy éve nem hagy békén az exem, akit tíz év együttélés után elhagytam, mai napig vissza akarja könyörögni magát, de sem a pszichológus, sem a gyógyszerek nem segítenek neki, egész egyszerűen mániákus és olyan, mintha tőlem függene az élete.
Muszáj túllépni és nem szabad a múltban élni! Bár biztosan nagyon nehéz, de önmagadért meg kell tenned, hiszen úgyis megfordíthatatlan már a helyzet és nem hiszem, hogy életed végéig így akarnál élni!
30/N
A pszichológusok szart sem érnek. Csak átverik az embert és hülyeségekkel tömik a fejed, ráadásul lenéznek. Ennél olcsóbb beszélgetőtársat is tudsz találni.
Keress egy új partnert és éld az életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!