Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek jó ötlet lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet lenne?

Figyelt kérdés

Párommnak az előző házasságából van egy 8 éves kislánya. Anyáknapját nálunk fogja tölteni a kislány.

Sajnos az édesanyukájával borzalmasan rossz a viszony. Per van folyamatban a mai napig. (Hosszú a történet, sajnos)

Arra gondoltam, hogy ha veszünk egy kis virágot, azt odaadjam a kislánynak, hogy adja majd oda az anyjának anyán napjára mikor visszük haza őt?

Azt tudni kell, hogy sajnos minden játékot, könyvet, ajándékot, sütit amit csomagolunk a kislánynak, azt kidobja a kukába. (kislány mesélte, hogy abban a pillanatban kidobja, amint meglátja a tőlünk kapott tárgyakat). Lehet, hogy a virággal is ezt tenné?

2012. ápr. 27. 10:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan virág legyen,amit lehet szedni az utcán(erdőben stb).Szóval ne boltban vásárolt legyen,hanem természetes egyszerű kis virág....Hátha akkor elhiszi az anyja, hogy tényleg a kislánytól van.Menjetek el valahova sétálni és virágot szedni, mond el a kislánynak, hogy adja oda majd az anyukájának...
2012. ápr. 27. 11:06
 2/7 anonim ***** válasza:

tudom nm ez volt a kérdés, de anya az ilyen aki a saját gyerek ajándékát kidobálja, mert haragszik arra akitől kapta?! Egy féreg

Ahogy az első is írta, menjetek el virágot szedni, tulipán, nárcisz, orgona

2012. ápr. 27. 11:10
 3/7 anonim ***** válasza:

OFF ugyan, de sajnos az én volt menyem is ilyen. Mindent kidobott, amit az apa vásárolt. Aztán mikor nem engedték hazavinni a gyereknek a kapott játékot, azon fröcsögött az ismerősöknek (akik persze nem tudták az előzményt), hogy nem vesz semmit az apja a gyereknek. ON

A kérdésedre: én is azt javaslom, valamilyen vadvirágot szedjetek.

2012. ápr. 27. 11:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem kell erőltetni. Látszik, hogy beteg a nő. Ilyenkor hiába minden jóindulat, úgyis tudja hogy a ti "kezetek" is benne van a dologban, és csak a kislányt hozzátok kellemetlen helyzetbe. Inkább rajzoljon valamit a kislány, vagy mondjon verset, azt nem lehet kidobni. A párom volt felesége is ilyen beteg agyú, ezért tudom mi a szitu. És a legrosszabb szegény gyereknek, ezt anyuka nem tudja felfogni, mert nincs agya, de ezt úgyis tudjátok már. Szóval szerintem kár bolygatni a témát.
2012. ápr. 27. 14:50
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom okkal nem szeret téged, és haragszik az apára. Mégis mit akarsz? Nem a te anyád, a kislány szed neki virágot, nem kell ebbe beleszólni, meg jótékonykodni. Nem létezik, hogy nincs komoly oka, ha ennyire utál titeket, ilyenkor ez felesleges, sőt, dühítő.
2012. ápr. 27. 15:22
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem miattad ment tönkre a család, mondhatod a kislánynak, nem szed-e hazafelé egy kis virágot. Ha miattad, én szájon is vágnálak.
2012. ápr. 27. 15:24
 7/7 A kérdező kommentje:

5ös, 6os. hát ez a stílus mindent elárul rólad. szájon vágnál engem? ez igen gratulálok. elhagyott anyuka vagy igaz? esetleg a gyereked megszerette az új lányt? ezért a nagy harag?

köszönöm a válaszokat. a virágszedés jó bulinak tűnik :)

Kellemes napot nektek.

2012. ápr. 29. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!