Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet lenne?
Párommnak az előző házasságából van egy 8 éves kislánya. Anyáknapját nálunk fogja tölteni a kislány.
Sajnos az édesanyukájával borzalmasan rossz a viszony. Per van folyamatban a mai napig. (Hosszú a történet, sajnos)
Arra gondoltam, hogy ha veszünk egy kis virágot, azt odaadjam a kislánynak, hogy adja majd oda az anyjának anyán napjára mikor visszük haza őt?
Azt tudni kell, hogy sajnos minden játékot, könyvet, ajándékot, sütit amit csomagolunk a kislánynak, azt kidobja a kukába. (kislány mesélte, hogy abban a pillanatban kidobja, amint meglátja a tőlünk kapott tárgyakat). Lehet, hogy a virággal is ezt tenné?
tudom nm ez volt a kérdés, de anya az ilyen aki a saját gyerek ajándékát kidobálja, mert haragszik arra akitől kapta?! Egy féreg
Ahogy az első is írta, menjetek el virágot szedni, tulipán, nárcisz, orgona
OFF ugyan, de sajnos az én volt menyem is ilyen. Mindent kidobott, amit az apa vásárolt. Aztán mikor nem engedték hazavinni a gyereknek a kapott játékot, azon fröcsögött az ismerősöknek (akik persze nem tudták az előzményt), hogy nem vesz semmit az apja a gyereknek. ON
A kérdésedre: én is azt javaslom, valamilyen vadvirágot szedjetek.
5ös, 6os. hát ez a stílus mindent elárul rólad. szájon vágnál engem? ez igen gratulálok. elhagyott anyuka vagy igaz? esetleg a gyereked megszerette az új lányt? ezért a nagy harag?
köszönöm a válaszokat. a virágszedés jó bulinak tűnik :)
Kellemes napot nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!