Valakinek van arra ötlete hogyan kéne meggyőznöm az anyám hogy megengedje hogy eladjam a számítógépem? Hogyan kéne ezt megtennem?
Akkor szerintem nem azt nem engedi, hogy eladd a gépet, hanem azt, hogy megműttesd az orrod, csak azért jön a számítógépes üggyel, mert már nem tud téged meggyőzni arról hogy jó így is az orrod.
Hány éves vagy? Gondolom nem vagy még nagykorú, úgyhogy szerintem várd meg amíg lesz saját kereseted, esetleg gyűjtsd a zsebpénzed, ünnepre kapott pénzt tedd félre, és ha összejön a pénz, akkor csináltasd meg az orrod. Ha már a saját pénzedből lenne a műtét, akkor tényleg nem szólhat bele. :)
Tudom hogy milyen ez hidd el.:) Nem tudom hogy vedd rá erre a szüleid, talán mondd el nekik ezt a dolgot, amit nekünk is, hogy ez miatt csúfolnak, nem barátkoznak veled stb. Tanulj rendesen, javíts a jegyeiden, és ha látják, hogy komolyan akarod és bármit megteszel érte (itt értem a házimunkát: takarítás, fűnyírás), lehet hogy megengednék.
Viszont szerintem ha te találkozol egy barátnőddel, akit most látsz talán utoljára, ahhoz nem kell műtét, ugyanis a barátok olyannak elfogadnak amilyen vagy.:) Ha meg nem.. akkor nem barátok.
Na meg szerintem bármikor összehozhatsz egy-egy találkozót azzal a valakivel, hacsak nem külföldre költözik vagy ilyesmi.
Igazából értelmes választ erre nem tudok adni, mert ilyen problémám még nem volt. Viselkedj velük szépen, ne kiabálj, ne feleselj, ne hisztizz ha valamit kell csinálni, tanulj rendesen és esetleg lehetne megegyezni velük úgy, hogy te most eladod a gépet, megműtteted az orrod, de utána a zsebpénzed összegyűjtöd egy új gépre.. lehet, hogy belemennének:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!