Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ötlet apróbb bosszantásokra egy bunkó exférjel szemben, már teljen kikészít?
szerintme ne süllyedj le ideáig. móresre tanítja majd az élet
épp elég neki,hogy elbukott téged és a gyereket.....ha ilyenekt tesz, az azért van, mert totál bántja ami történik
te látod az alagút végén a fényt, ő még nem. legyél nagyvonalúbb.... :) hiszen azt mondtad: csak pár hét
Én sem javaslom, hogy ezen gondolkodj túl sokat. A mostani bosszantások esetleg később megbosszulják magukat.
Ha a pár hét letelik, remélhetőleg elfelejted, mint valami rossz álmot. De nem biztos, hogy az jó, ha előtte még rúgtok egymáson párat, mert az ritkán szül jó dolgot.
Ha a gyerek lány akkor az apját fogja választani, ha fiú akkor is!
Amugy meg ha ő féltékeny rád akkor nemhiszem hogy pont bosszantanod kellene, de van pár mód, pl feladsz neten hirdetéseket a tel számával, pillanatragasztót nyomsz a kocsija zárjába, irj privit ha kellenek ötletek
DE
JOBBAN AJÁNLOM AZT HOGY KÖZÖS ERŐVEL ÁLLJATOK TALPRA ÉS A GYEREK BOLDOGSÁGÁN JÁRJON AZ ESZETEK NEM EGYMÁSSAL VALÓKICSESZÉSEN!
igen, tudom, h ez nem szép, ilyenen gondolkodni, de annyira bántókat tud mondani, nem azért mert ő mondja, hanem azért mert ezeket nem jó hallani.....volt valaki hasonló helyzetben????hogy el kellett viselni valakit egy ideig és tudta h a másik mindent el fog követni h bántsa?
nem, semmi esélye h újrakezdjük, nekem halott, mint férfi, apa, férj....és egy bukott ember
És csak apuci hibájából jutottatok idáig? Félre ne érts, de ha vannak hibáid és nem nézel velük szembe, akkor ez később is jelenthet gondot.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!