Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van ötlet apróbb bosszantásokr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ötlet apróbb bosszantásokra egy bunkó exférjel szemben, már teljen kikészít?

Figyelt kérdés
Válunk és mivel én vagyok a közös házon az adós, ill. az én gyedemből emelik le a hitelt még együtt kell laknunk egy pár hétig. Nekem ezzel különösebb gondom nem volt, már legalább látom a fényt az alagút végén, a férjem meg érzelmileg már egyáltalán nem kavar fel, se negatívan, se pozitívan. Továbbra is főzök mosok takarítok magunkra, ill. intézem az ügyeinket. A férjem viszont egyre bunkóbb, ma pl egyerűen csak kikapcsolta a gépet, amin épp dolgoztam,mert megkértem h ne engedje oda a gyereket, amig kimegyek a postáshoz, ill. folyamatosan duruzsol a gyereknek, h apa mikor elmegy dolgozik, anya meg új apát keres.....és meg is kérdezi a gyereket h kit szeret az új apát v őt????.....annyira bosszantóan viselkedik, ráadásul szándékosan. Ezt megelégelve gondoltam én is aláteszek egy kicsit, ötletetek? A fiam miatt szeretném a kapcsolatot normális szinten megőrizni, de ezt már nem lehet bírni ép ésszel, teljesen kiborít.....szerintem megérdemli h móresre tanítsa már valaki!!!
2010. máj. 31. 11:03
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

igen tudom, h a kedvesség is elég bosszantó önmagában, a zsebkivágós ötlet is tetszik, de én ezt nem tudnám megtenni vagyis nem ilyen helyzetben amiben most vagyok....

rokonhoz említett okoknál fogva nem tudok elköltözni, mert akkor a férjemnek fizetném a házat, mi meg élhetnénk havi 10 ezer forintból.....anyósom szerint amúgy is a férjemé a ház legalább neki is igaza lenne.....

én is valami alattomos szemétkedésre gondoltam, amit lehet rám fogni, de nincs rá bizonyítéka.....ő megteszi a magáét, jócskán, minden nap....nem arra gondoltam, h mostantól szétszivatjuk egymást, csakmár elég volt abból h ő otthon a s@ggfej én meg jófofát vágok hozzá

2010. máj. 31. 12:48
 22/23 anonim ***** válasza:
85%

Szia! Hagyd rá, hadd duruzsoljon, ha igazat duruzsol akkor meg főleg. Pár hét és külön fogtok lakni, próbáljatok meg rendesen viselkedni egymással (tudom, hogy nem rajtad múlik, de nézz át a viselkedésén).

A gyereked 2 éves és nem beszél? Egy szót sem szól? Valamit azért már mondania kéne. Átlag 1-1,5 éves kor körül már azért makognak valamit a gyerekek, ne haragudj, hogy ezt is idemondtam, csak hirtelen felkaptam rá a fejem.

2010. máj. 31. 14:45
 23/23 A kérdező kommentje:

szóval végülis úgy döntöttem, h nem teszek alá, bár abból visszaveszek, h házicseléd legyek, had lássa a drága, h milyen ha nincs kimosva a kedvenc gatyája...

Egyébként nem vagyok az új apuka keresésén, én nem ilyen vagyok és ezt ő is nagyon jól tudja, na de bagoly mondja verébnek, ő nagyon is otthon van az új anyuka témában....

a fiam 20 hónapos, még csak szavakat motyog, ha van kedve ill. utánoz, nem beszél, DE mindent ért és tényleg mindent.....múltkor épp egy ilyen "vicceskedő" beszólást próbált értelmezni szegénykém.....

köszönöm a válaszokat, jól esett h foglalkoztatok a problémámmal, meg is nyugodtam egy kicsit!!!

2010. jún. 1. 08:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!