Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ötlet apróbb bosszantásokra egy bunkó exférjel
szemben, már teljen kikészít?
Figyelt kérdés
Válunk és mivel én vagyok a közös házon az adós, ill. az én gyedemből emelik le a hitelt még együtt kell laknunk egy pár hétig. Nekem ezzel különösebb gondom nem volt, már legalább látom a fényt az alagút végén, a férjem meg érzelmileg már egyáltalán nem kavar fel, se negatívan, se pozitívan. Továbbra is főzök mosok takarítok magunkra, ill. intézem az ügyeinket. A férjem viszont egyre bunkóbb, ma pl egyerűen csak kikapcsolta a gépet, amin épp dolgoztam,mert megkértem h ne engedje oda a gyereket, amig kimegyek a postáshoz, ill. folyamatosan duruzsol a gyereknek, h apa mikor elmegy dolgozik, anya meg új apát keres.....és meg is kérdezi a gyereket h kit szeret az új apát v őt????.....annyira bosszantóan viselkedik, ráadásul szándékosan. Ezt megelégelve gondoltam én is aláteszek egy kicsit, ötletetek? A fiam miatt szeretném a kapcsolatot normális szinten megőrizni, de ezt már nem lehet bírni ép ésszel, teljesen kiborít.....szerintem megérdemli h móresre tanítsa már valaki!!!
persze vannak hibáim, szembe is kellett velük néznem és folyamatosan próbálom kiküszöbölni őket, senki nem hibátlan, aki azt mondja hazudik....most mégse én lázítom a gyereket az apja ellen, ill. nem próbálok szemétkedni....talán ez is baj, h "hagyom" magam
2010. máj. 31. 11:24
12/23 anonim válasza:
szerintem hagyd otthon apukával a gyerkőcöt egy-egy este és redezz véres élveboncolást a barátnőid körében
ezzel senkinek sem ártasz és te is kiengedheted a gőzt anélkül,hogy később a férjed felhánytorgatná,hogy milyen aljas húzásaid voltak, vagy esetleg a gyerek érdekei sérülnek
őrizd meg a tartásod legalább pont előtte a férjed előtt már nem sokáig tart :)
2010. máj. 31. 11:26
13/23 anonim válasza:
Akkor ezután se tedd,ne fordulj ki önmagadból,mert a harag gyűlöletet szül,az meg bosszút,és a végére egy megkeseredett,bosszúszomjas,üres lelkű emberré válsz!Ezt meg gondolom,hogy nem szeretnéd!
2010. máj. 31. 11:26
14/23 anonim válasza:
Egyszerűen nézz át rajta! Ne törődj vele! Tudom, nagyon nagyon bosszantó, és majd szét robban az ember ilyenkor, de az a legjobb, hogy ha csak szólsz neki, hogy legközelebb ne. De ne tégy vele szemben semmilyen szemétséget. Légy hideg vele, annál megalázóbb nem lehet a számára. Tuti, hogy féltékeny, lehet, hogy bánja az egészet, ezért viselkedik így, és ha le*szarod (bocsi a kifejezésért), annál nyomorultabbnak fogja magát érezni. Kitartás!!!
2010. máj. 31. 11:45
15/23 anonim válasza:
Bosszantani akarod?
Ne szállj be az ő játékába!
Ellenben,ha mégegyszer jön az újapukás dologgal,nyugodtan blöffölj,hogy a gyereket pszichológushoz kell vinned,mert az oviban mondták,hogy egész nap sír,mert valaki azt mondta neki,hogy "újapukája" lesz stb....
2010. máj. 31. 11:47
16/23 A kérdező kommentje:
igazából még ki se akadhatok az újapuka témán, mert a gyerek csak most lesz kettő és "úgyseérti", még nem beszél, de persze a jövőre nézve azért lehet látni, h hogy fog hozzáállni a gyerekkel való kapcsolattartáshoz, tényleg nehéz és ma reggel kiborított
2010. máj. 31. 11:51
17/23 anonim válasza:
A legjobb bosszú, ha nem akarsz bosszút állni. Ha idegesíteni akarod, akkor legyél nagyon kedves vele, figyeld meg nagyon fogja magát szégyellni. Ha belemész a játékába, akkor azt fogja mondani, hogy azért csinálja, mert Te ezt meg ezt csináltad. Ha kedves vagy vele, akkor is lehet, hogy bunkó lesz, de belül tudni fogja, hogy ő a hibás.
2010. máj. 31. 11:53
18/23 anonim válasza:
Vágd ki minden nadrágján,és pulcsiján a zsebeket! Én ezt megcsináltam,jó móka volt! :)
Nagyobb energiát nem érdemes belefeccölni,ezen jól kiröhögöd magad,és viszlát.Ne akard,hogy az exférjed egy dühödt nővé változtasson!
2010. máj. 31. 12:05
19/23 anonim válasza:
Buta gyeres és önző dolog lenne ha elkezdenéd csesztetni a férjed és a gyereknek ártana a legjobban.
Ha nem jötök ki fogd a kicsit és költöz egy rokonhoz.
2010. máj. 31. 12:29
20/23 anonim válasza:
Nem tudom,hány éves a gyereked,de a gyerekek nagyon is jól átérzik,mi történik körülöttük.És ha a gyermeked azt fogja látni,hogy te butaságokkal bosszantod direket az apját,akkor lehet hogy negatív kép fog benne kialakulni rólad és akár azt is elérheted,hogy onnantól kezdve jobban fog az apjához kötődni.
Én azt javaslom,tégy úgy,mintha észre sem vennéd a bosszantásait.Minden figyelmed a gyerekedre fordítsd a férjed hülyeségei helyett.Ha nagyon szeretnéd te is felbosszantani,arra még lehet alkalmad azután is,ha elköltözik és arról legalább a gyerkőc sem fog tudni.Addig türelem és kitartás!
Esetleg olyan bosszantást kitalálhatsz,ami nagyon alattomos és nem lehet tutira megállapítani,hogy te vagy az oka.Például véletlenül ráömlik az üdítő az irataira...Megesik az ilyesmi,teljesen véletlen ;D,vagy pl belekakil a macska a cipőjébe(már ha van otthon macsek),stb...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!