Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A pszichológus jó ötlet ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pszichológus jó ötlet ha nem bírom feldolgozni hogy vége a kapcsolatomnak? Van itt valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nagy mértékű düh és csalódottság van bennem,és ezt most nem tudom kezelni.Főleg az a gondolat tölti ki minden pillanatomat,hogy már nem szeret,és nem foglalkozik velem.Nála éreztem azt először,hogy mi biztos hogy együtt fogunk megöregedni.Nem tudom magam semmivel se lenyugtatni,gyógyszert nem akarok szedni,talán egy doktor tudna segíteni abban hogyan dolgozzam ezt fel.
2012. jún. 15. 16:46
1 2
 11/11 AB.ka ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Nekem a kineziológust, a jógát és a meditációt ajánlották stresszoldásra.

Én is válok, botrányosan... pedig ásó-kapa-nagyharangnak indult!

Most olyan idegállapotban vagyok a kineziológus szerint, mintha 4 hónapja minden nap lábon hordanék ki pár idegösszeomlást. Köszi, jól vagyok! Csíííz! :-)

Semmit nem tudtam erről a módszerről, 1 ismerősöm kislányán segített... mentem is rögtön kipróbálni. A magán pszicho-dokik állítólag kb. 10ezer/óra.

Ez a fele volt. Pár alkalom, házi feladat (terápia) és jól vagy! Nekem 1 próbát megért. Nem is kell hinni benne, úgy is működik.

Krízishelyzetben szerintem minden segítséget meg kell próbálni. (A szakítás, válás hasonlít a gyászhoz.) A veszteséget fel kell dolgozni.

Nekem az is segít, ha kiírom magamból...

Írok az ügyvédnek, vagy barátnőimnek, vagy csak úgy magamnak, naplót. Olvasás... szakkönyvek, vagy bármi, ami leköt. Munkaterápia. Vásárlás, buli, pia, barátnőzés, hobbi, sport... Bármi jól jöhet.

Én beszélgetni nehezebben tudok, mert akkor bőgök, de az is segít.

Vagy itt írok a gyakorin...

Ügyvédem is javasolta, hogy mindenképp próbáljak valami lelki segítséget bevetni. Talpra állni a lehető leghamarabb. Erősnek, nyugodtnak kell látszanom. (És ennek belülről kell kisugároznia.) A belső békémnek, nyugalmamnak.

A kezeletlen, elnyomott düh megbetegít! Vagy agressziót vált ki.

Egyik sem hiányzik, ugye?

Próbáld úgy felfogni, hogy tévedtél, mégsem ő a nagy Ő!

Inkább örülj, hogy időben kiderült.

Van 1 ismerősöm, aki lelkileg kicsit labilisabb, gyengébb volt. Ő otthon a férjére rányitott, amint épp megcsalja. Na, ott úgy összeomlott, hogy zárt osztályra került... Ennek kb. 15 éve. 1 roncs lett, 1 köcsög pasi miatt, akinek gyereket szült. Pedig, ha belegondolsz, nem olyan örült nagy tragédia, csak ő nem tudta feldogozni.

Remélem neked sikerül! Csak nyugi, lélegezz mélyeket! Hmmmmm. ;-) Dont worry, be happy! :-)

2012. nov. 9. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!