Ti ezt, hogy kezelnétek, mit éreznétek? Vagy csak én fújom fel és butaság, hogy rosszul esik?
Az fura, hogy még annyit sem mondanak, hogy boldog névnapot, meg még egy kis apróságot (pl. táblacsoki) sem kapsz.
Viszont névnapokat tényleg nem szokás mindenhol túlünnepelni. Nálunk családban is csak csoki, virág, ünnepibb étel szokott lenni.
Fura, ha a családban mindenkiét megtartják csak a tiédet nem. Nekem is rosszul esne.
Mit mondanak, ha megkérdezed, hogy ez miért van így?
Hát ez tényleg nagyon furcsa. Nem tudom, mi lehet a neved, de érdekelne (de nem kell megírnod, ha nem akarod), de ez tényleg olyan dolog, hogy ha nem is tudom, mikor van a névnap, akkor is kinevezek egy napot. Főleg, ha a többi családtag esetében szokás megtartani.
Jogosan esik rosszul.
Boldog névnapot! (Hátha mostanában van!)
5/6
Nem mondanak semmi különöset, nem érdekli őket. Már volt, hogy megpróbáltam szólni előtte egy pár nappal, de semmi.
De nem olyan nagy baj ez az egész csak rosszul esik kicsit és érdekeltek a vélemények.
7/8
Köszönöm szépen!:) Már elmúlt egy pár hónapja, de azért köszi!:) Nem szeretném ide leírni, de ha nagyon érdekel privátban leírhatom.
Írd meg nekem is légyszíves a keresztneved mert kifejezetten szeretem a ritka neveket és a baba meg úton van :-D
Köszi:egy nem ritka nevű :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!