Ti az ilyen helyzetet, hogyan kezelnétek?
Sokszor azok az emberek viselkednek lenézően, akik elégedetlenek az életükkel. Őt nyilván zavarja a sok fizetnivaló, még ha jól is élnek mellette, mert még több mindenük lehetne, ha nem kéne egy csomó pénzt hitelre fizetni. Ezért kisebbségi érzésében azzal próbálja nagyítani magát, hogy villog azzal, hogy nekik autójuk is van.
Legközelebb, ha sopánkodni kezd a fizetnivalókról, mondd neki azt, hogy mit panaszkodsz, hiszen neked autód is van, gazdag vagy! Nem szégyelled magad, hogy egy szegénynek nyavalyogsz, akinek még autóra sem telik?
Utána nevesd el magad, mondd, hogy csak vicceltem, haha.
Majd leesik neki, hogy paraszt volt.
Ugyanmár! A legtöbb embernek nincs szüksége autóra. Mi megengedhetnénk egy egy új autót hitelmentesen is, de minek? BKV-val hamarabb beérek a munkahelyemre. Nagy bevásárlásnál meg ott a taxi. Ha sürgős fuvar kell akkor szintén ott a taxi.
Még mindig olcsóbb mint a havi biztosítás, a kocsi szerelése, a vizsgáztatások, benzinár.
Az meg ne verje a nyálát, hogy gazdag ha mindent hitelből szerzi meg.
Ma én azt mondom, hogy az nem szegény akinek nincs semmi hitele, tartozása.. Nekem nincs, és nem is vagyok szegény.
"A legtöbb embernek nincs szüksége autóra. BKV-val hamarabb beérek a munkahelyemre."
Persze, mert MINDENKI Pesten lakik szerinted?!?!?!
Nekem az út 53 km reggel meg este, és errefelé nincs BKV!!!
Autó nélkül nem tudnék eljutni munkába, mert innen elöször busszal (tölünk 3,5 km a megálló) kellene 20 km-t menni, onnan másikkal megint 20-at és a végén még 35-öt vonattal - a vasúttól meg 5 km a munkahelyem. Autóvan nem kell a fél világot megkerülni és idöben is sokkal rövidebb, mert nem kell az átszállásoknál várni félóra - órákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!