Normális ez egyáltalán? Ti hogy kezelnétek ezt a helyzetet?
Sajnallak :(,de egyszer ennek is vege lessz,semmi nem tart örökke.
Boccs az off-ert,de hirtelen nem jut eszembe semmi,talan ha elköltözöl jobb lessz.
Na nyugi, most írtam ki kérdést, mert már unom.
Komolyan mondom tisztára mint aki nem normális.
A kérdéshez elfelejtettem odaírni, h én is fősulizok munka mellett és nem érdekli ez se hogy tanulnom kell meg most is önéletrajzzal szaladgáltam jobbra-balra, mert pályázok egy másik munkahelyre, ahol kb plusz 80 ezerrel lenne több a fizetésem, de ezek nem számítanak, mert az ő sz*aros jelentéktelen dolgaival kell foglalkozni.
A legjobb, h ha annó rá hallgattam volna most egy diplomás munkanélküli lennék, de ennek ellenére úgy osztja az észt mintha lenne mire, nincs is csak 8 osztálya.
De a lényeg, h ő felkel minden nap már 4 kor és akkor ő a valaki.
elköltözni nem tudnál vagy a kolesz vagy valami norma rokon?
nagyon sajnállak ... nem könnyű így élni (saját tapasztalat) :/
esetleg másik munkát nem tudnál keresni?
16/L
hát igen valóban nehéz.én két éve nem találok munkát,és elmondanak mindennek.tanultam is nem is keveset,de én vagyok a legléhűtöbb a világon.háztartást vezetek 24 évesen maximálisan ki van nyalva anya popója de kevés.ha hibázok,az meg egetrengető problémává növi ki magát,és jaj nekem.
megértelek
"én két éve nem találok munkát"
Akkor ne csodálkozz, h anyád vergődik, ez kamu duma, hogy nem találsz, esetleg olyat nem találsz, ami neked is tetszene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!