Hogy kezelnétek, ha egy provokatív agresszor lenne az apátok?
Jobb elkerülni. A családban mindenki utája, mindenkivel rosszban van. Anyámmal már régóta gyűlölik egymást, tesómmal pár hónapja romlott meg a viszonyuk annyira hogy nem is beszélnek, összeverekedtek párszor. Ebben az esetben tesóm is hibás volt, mert a vita téma az volt, hogy tesóm nem csinál itthon semmit.
Ma én verekedtem össze vele. Egyszerűen megelégeltem, hogy úgy kezel mint egy rabszolgát, olyan vagyok neki mint egy kutya, addig vagyok jó, míg engedelmes vagyok. Eddig a családban egyedül én voltam úgymond jóban vele, de inkább arró volt szó, hogy csak hallgattam, meg megcsináltam amit mond, mert úgy gondoltam, nincs ebben semmi, szivesen segítek neki. De nem segítettem szivesen, mert egész idő alatt alázott, meg hogy mit csinálok rosszul, folyton csak azt hajtogatta. És ma lett belőle elegem, mert bejött, és talált valamit, amit "rosszul" csináltam meg, konkrétan tegnap ottmaradt pár db. barack a fa alatt, és egyből milyen hazug gyeek vagyok, aki sose csinál semmit. És erre lettem pipa, hogy egyszerűen nem tisztel, pedig tényleg egyedül én voltam aki mindig kint volt vele, és ennyit ér neki. Erre kilöktem a szobámból, majd elkezdtünk dulakodni. Végülis csak ennyi, de nekem ez rosszabb mint neki. Mert ő csak röhög utána, mert jó kedve lesz tőle. Arra juttottam ma, hogy gonosz, és jobb elkerülni. Egyébként 24 vagyok....
És?
Attól még szoktam itthon lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!