Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy kezelnétek, ha egy...

Hogy kezelnétek, ha egy provokatív agresszor lenne az apátok?

Figyelt kérdés

Jobb elkerülni. A családban mindenki utája, mindenkivel rosszban van. Anyámmal már régóta gyűlölik egymást, tesómmal pár hónapja romlott meg a viszonyuk annyira hogy nem is beszélnek, összeverekedtek párszor. Ebben az esetben tesóm is hibás volt, mert a vita téma az volt, hogy tesóm nem csinál itthon semmit.

Ma én verekedtem össze vele. Egyszerűen megelégeltem, hogy úgy kezel mint egy rabszolgát, olyan vagyok neki mint egy kutya, addig vagyok jó, míg engedelmes vagyok. Eddig a családban egyedül én voltam úgymond jóban vele, de inkább arró volt szó, hogy csak hallgattam, meg megcsináltam amit mond, mert úgy gondoltam, nincs ebben semmi, szivesen segítek neki. De nem segítettem szivesen, mert egész idő alatt alázott, meg hogy mit csinálok rosszul, folyton csak azt hajtogatta. És ma lett belőle elegem, mert bejött, és talált valamit, amit "rosszul" csináltam meg, konkrétan tegnap ottmaradt pár db. barack a fa alatt, és egyből milyen hazug gyeek vagyok, aki sose csinál semmit. És erre lettem pipa, hogy egyszerűen nem tisztel, pedig tényleg egyedül én voltam aki mindig kint volt vele, és ennyit ér neki. Erre kilöktem a szobámból, majd elkezdtünk dulakodni. Végülis csak ennyi, de nekem ez rosszabb mint neki. Mert ő csak röhög utána, mert jó kedve lesz tőle. Arra juttottam ma, hogy gonosz, és jobb elkerülni. Egyébként 24 vagyok....

2013. júl. 28. 16:39
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Egyébként ennél a barackos-témánál is, provokált. Nem ment ki a szobából, csak hajtogatta, hogy hazudtam, meg szarul csináltam. Persze én így utólag rosszul érzem magam, mert hülyeség volt, meg végülis még neki lett ebből is előnye. Egyszerűen lehetetlen vele mit kezdeni.
2013. júl. 28. 16:41
 2/13 A kérdező kommentje:
Mondjuk néha arra gondolok, lehet jobb is, hogy így alakult, mármint nem a dulakodás, mert az őt nem érintette meg, hanem csak magamban amik lezajlottak dolgok. Hogy már többet nem fogok neki segíteni. Ha itthon vagyok, megcsinálom amit meg kell ugyanúgy, de nem a keze alatt. Nem vagyok a szolgája.
2013. júl. 28. 16:43
 3/13 A kérdező kommentje:
A legnagyobb baj a hangsúlya, így beszél: "Te kimész, és megcsinálod ezt, MOST".
2013. júl. 28. 16:45
 4/13 anonim ***** válasza:
Szia Írj privibe!!!Légyszi
2013. júl. 28. 16:45
 5/13 anonim válasza:
Sziaa..ugyanez van velem is..kerlek irsz privibe hogy hogyan viseled ezt?? Mert en csak sirok es sirok egyfolytaba..
2013. júl. 28. 16:57
 6/13 ivcs ***** válasza:
le kellene ülnötök vele megbeszélni a dolgokat normális emberi módra, és ha így sem érti meg, akkor szerintem nincs értelme tovább vele maradnotok
2013. júl. 28. 17:11
 7/13 A kérdező kommentje:
Megbeszélni nem lehet, mert túlbeszél mindenkit, csak a magáét mondja. Anyum el akar válni már egy ideje, de a pénz miatt nem teszi meg. Mondjuk mostanában már pénzt sem nagyon ad..szóval nem értem. De ebben meg én nem dönthetek.
2013. júl. 28. 17:15
 8/13 anonim ***** válasza:
Mondat már 24 vagy !!!!FELNŐTT
2013. júl. 28. 17:20
 9/13 A kérdező kommentje:

És?

Attól még szoktam itthon lenni.

2013. júl. 28. 17:25
 10/13 Amado atya ***** válasza:
Ha nagyon felb.aszna idegileg, hát lehet, hogy megkísérelném kiütni a fejét a két füle közül, de csak lájtosan, hogy ne nagyon vérezzen.
2013. júl. 28. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!