Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti ezt, hogy kezelnétek, mit...

Ti ezt, hogy kezelnétek, mit éreznétek? Vagy csak én fújom fel és butaság, hogy rosszul esik?

Figyelt kérdés
Az a gondom, hogy elég rosszul esik, hogy szüleim 13 éven keresztül nem tudták, hogy mikor van a névnapom így nem is ünnepeltük ezalatt azt értem, hogy még csak egy "boldog névnapot" sem kaptam. 13 év után mivel rájöttem, hogy az interneten meg lehet nézni (mivel nincs benne a naptárba, olyan ritka) megnéztem és elmondtam nekik, de most 20 éves vagyok és még mindig nem szokásuk felköszönteni. Persze ez nem esne rosszul, ha senkinek nem tartanánk meg a családban, de rajtam kívül mindnekinek megvan tartva, ugyolyan szinten, mint egy szülinap. Jogos, hogy rosszul esik, hogy rám nem gondolnak vagy butaság? Nem ajándékokra vágyom, hanem egy felköszöntésre.

2014. júl. 2. 15:03
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Elvileg elküldtem mindkettőtöknek.:)
2014. júl. 2. 15:43
 12/21 anonim ***** válasza:
40%

Nekem meg pont az a bajom, hogy felköszöntenek :D én nem számítom ünnepnek, szerintem mondvacsinált. (Nálam mondjuk csak karácsony van és szülinap, szószerint semmi más)

Így, hogy mindenki másnak ünneplik, mondjuk a helyedben nekem is rosszul esne, így gáz.

Nemtudom, én tuti nem köszönteném fel őket a sajátjukon, megsértődnek, aztán észbekapnak.

2014. júl. 2. 15:46
 13/21 anonim ***** válasza:
90%

Engem is érdekelne a név.:)

Amúgy nekem is rosszul esne ez a helyzet én amilyen hülye lennék, nem köszönteném fel a többieket a névnapjukon. Tudom, hogy bunkóság, de egyszer hátha éreznék, hogy te mit érzel..

2014. júl. 2. 15:46
 14/21 anonim ***** válasza:
90%
Én tudom, hogy hívják a kérdezőt, és csak annyit mondanék a kérdésének a tekintetében, hogy van a névnek közismert rokona, tehát simán lehetett volna találni egy névnapot neki, még csak kinevezni sem kellett volna egyet...
2014. júl. 2. 15:49
 15/21 A kérdező kommentje:
Utolsó két válszoló!:) Nincs értelme "kiharcolnom" hogy felköszöntsenek azzal, hogy én sem köszöntöm fel őket, mert akkor nem szívből teszik, úgy meg mi értelme?:)
2014. júl. 2. 15:50
 16/21 A kérdező kommentje:
Jaj mindig csúszok egyet a válasszal! Köszönöm 15:49-es!:)
2014. júl. 2. 15:51
 17/21 anonim ***** válasza:

Persze, kiharcolni nem is kell, az már úgyis olyan fura lenne, nekem ne álljanak oda húsz év után, hogy "Na, akkor annyira akartad, itt a névnap, tessék". Csak rosszul esik neked, és én teljesen megértelek.

Nekem meg december 24-én van, szenteste, tehát nekem van is, meg nincs is. De azért a családom megemlékezik róla, még ha nincs is csinnadratta (vagyis van, de a karácsony miatt).

Ha nem szokás a családban, akkor ne csinálják, de ha szokás, mi értelme kihagyni egyetlen embert?

2014. júl. 2. 16:00
 18/21 anonim ***** válasza:
Én játékosan beleírnám minden évben a naptárba előre, hogy mikor van. Így valakinek biztos feltűnne. Válassz valami rikító színű filctollat. De azért sajnálom, hogy így jártál.
2014. júl. 2. 16:47
 19/21 anonim ***** válasza:
nekem is ird meg légyszíves, kivàncsivà tettél :)
2014. júl. 2. 17:13
 20/21 anonim ***** válasza:
Nekem is elküldenéd majd? :DD
2014. júl. 2. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!