Ti ezt, hogy kezelnétek, mit éreznétek? Vagy csak én fújom fel és butaság, hogy rosszul esik?
Nekem meg pont az a bajom, hogy felköszöntenek :D én nem számítom ünnepnek, szerintem mondvacsinált. (Nálam mondjuk csak karácsony van és szülinap, szószerint semmi más)
Így, hogy mindenki másnak ünneplik, mondjuk a helyedben nekem is rosszul esne, így gáz.
Nemtudom, én tuti nem köszönteném fel őket a sajátjukon, megsértődnek, aztán észbekapnak.
Engem is érdekelne a név.:)
Amúgy nekem is rosszul esne ez a helyzet én amilyen hülye lennék, nem köszönteném fel a többieket a névnapjukon. Tudom, hogy bunkóság, de egyszer hátha éreznék, hogy te mit érzel..
Persze, kiharcolni nem is kell, az már úgyis olyan fura lenne, nekem ne álljanak oda húsz év után, hogy "Na, akkor annyira akartad, itt a névnap, tessék". Csak rosszul esik neked, és én teljesen megértelek.
Nekem meg december 24-én van, szenteste, tehát nekem van is, meg nincs is. De azért a családom megemlékezik róla, még ha nincs is csinnadratta (vagyis van, de a karácsony miatt).
Ha nem szokás a családban, akkor ne csinálják, de ha szokás, mi értelme kihagyni egyetlen embert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!