Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti ezt, hogy kezelnétek, mit...

Ti ezt, hogy kezelnétek, mit éreznétek? Vagy csak én fújom fel és butaság, hogy rosszul esik?

Figyelt kérdés
Az a gondom, hogy elég rosszul esik, hogy szüleim 13 éven keresztül nem tudták, hogy mikor van a névnapom így nem is ünnepeltük ezalatt azt értem, hogy még csak egy "boldog névnapot" sem kaptam. 13 év után mivel rájöttem, hogy az interneten meg lehet nézni (mivel nincs benne a naptárba, olyan ritka) megnéztem és elmondtam nekik, de most 20 éves vagyok és még mindig nem szokásuk felköszönteni. Persze ez nem esne rosszul, ha senkinek nem tartanánk meg a családban, de rajtam kívül mindnekinek megvan tartva, ugyolyan szinten, mint egy szülinap. Jogos, hogy rosszul esik, hogy rám nem gondolnak vagy butaság? Nem ajándékokra vágyom, hanem egy felköszöntésre.

2014. júl. 2. 15:03
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Jogosan esik rosszul Neked, főleg annak fényében, hogy másnak maradéktalanul megtartják. Nem tudom, hogy mit mondtál nekik ezzel kapcsolatban, de talán megpróbálhatnád még egyszer felhozni a témát, elmondani azt, hogy nem az ajándékokra lenne szükséged, hanem arra, hogy felköszöntsenek egy-egy kedves szóval, gondoljanak rád.

Egyébként engem is kíváncsivá tettél a neveddel kapcsolatban, szívesen fogadom, hogy üzenetben megosztod velem. :-)

2014. júl. 2. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!