Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lányos Apukák ti hogy reagálná...

Lányos Apukák ti hogy reagálnátok erre?

Figyelt kérdés
Van 3 fiatok és a legkisebb végre kislány lett (ez vagyok én) apukám imádott gondolhatjátok hogy örült nekem. Nos apukám elég erősen rasszista mindig keményen hangoztatta itthon is. A városi választáson is indult jobbikos "szinekben" . De a lényeg hogy nekem 5 éve roma párom van amit meglepően egész jol fogadott teljesen jó a kapcsolatunk apuval annak ellenére hogy mikor mondtam neki ,anyuval arra számítottunk majd hogy konkrétan kitagad, de nem így történt teljesen jó apa lánya viszony megmaradt. Nos a helyzet most az hogy terhes vagyok. Félek mit fog szólni mert ő mindig hangoztatja a mai napig hogy reméli elmúlik ez a cigány "hóbortom" ő így fogja fel. Milesz ha megtudja egy világ omlik össze benne? De 5 év után 24 évesen azért várható az ilyen. A 3 bátyám nem is állnak velem szóba de igazából soha nem volt jó kapcsolatunk hisz ők már 37 évesek hogy őszinte legyek az ő véleményük nem is érdekel de apukámé nyilván igen. Ne kövezzetek meg nem tehetek róla megszerettük egymást így alakult.

2017. ápr. 27. 19:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
96%

Magamból kiindulva: Én sem látnék cigányt a családomban szívesen. Pedig az apukám az volt. Nem láttam túl sok jót tőle. Egy darabig minden szép és jó volt, aztán kezdett megcigányosodni. Ha az én lányom jönne össze egy cigánnyal, agyon csapnám, ne az urának kelljen. Aztán mivel jobbat tenni nem tudnék, valószínüleg legalább látszólag megbékélnék a helyzettel, és remélném a mielőbbi szakítást. Ha jönne a gyerek, valószínüleg egymagamban takarosan kisírnám magam, mert biztosan leperegne a szemem előtt, hogy anyámmal mennyit kellett menekülnünk a megcigányosodott apánk elől. Aztán reménykednék, hogy az én lányom mégsem jár így. Ha mégis, a vejem fog menekülni előlem akár cigány, akár nem.

Én ugyan nem apa, hanem anya vagyok, de gondolom az érzések nem mások anyaként sem.

2017. ápr. 28. 10:28
 12/13 anonim ***** válasza:
89%
Az nem apa, akinek egy hülye elmélet többet számít, mint az,hogy a gyereke boldog, és szeretetteles kapcsolatban él, s gyermeke lesz. Ha a férjem nem kitörő örömmel reagálna, elválnék tőle.
2017. ápr. 28. 14:49
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
No, mit szólt az Édesapád az unokához? Gondolom, már elmondtad.
2017. máj. 3. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!