Lányos Apukák ti hogy reagálnátok erre?
Magamból kiindulva: Én sem látnék cigányt a családomban szívesen. Pedig az apukám az volt. Nem láttam túl sok jót tőle. Egy darabig minden szép és jó volt, aztán kezdett megcigányosodni. Ha az én lányom jönne össze egy cigánnyal, agyon csapnám, ne az urának kelljen. Aztán mivel jobbat tenni nem tudnék, valószínüleg legalább látszólag megbékélnék a helyzettel, és remélném a mielőbbi szakítást. Ha jönne a gyerek, valószínüleg egymagamban takarosan kisírnám magam, mert biztosan leperegne a szemem előtt, hogy anyámmal mennyit kellett menekülnünk a megcigányosodott apánk elől. Aztán reménykednék, hogy az én lányom mégsem jár így. Ha mégis, a vejem fog menekülni előlem akár cigány, akár nem.
Én ugyan nem apa, hanem anya vagyok, de gondolom az érzések nem mások anyaként sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!