Ha ti nem, akkor majd az iskolatársai később jómodorra tanítják.
Aztán lehet sírni, meg rendőrsége menni.
2017. aug. 2. 12:13
52/78 anonim válasza:
67%-os én meg kiröhögném anyámat hogy engem reptetne de egy taknyos 7 évest képtelen megnevelni...az engem nem érdekel őt milyen csicskának meg sz.*.rkupacnak nézi, de engem nem fog az is biztos.
2017. aug. 2. 12:19
53/78 anonim válasza:
Utolsó, a repülve röhögést nem tiltja semmi... szemben az erőszakkal, pláne egy sokkal gyengébb, 7 éves kisgyerek sérelmére...
2017. aug. 2. 13:14
54/78 anonim válasza:
Hidd el, ha ilyen anyám lenne, aki életképtelen arra hogy egy 7 évest jó modorra neveljen, örömmel menekülnék, ahogy tettem is, 15 évesen kollégiumba, majd 19 évesen albérletbe. Hasonló szitu volt nálunk is, alig hogy koliba költöztem már sírva hívott hogy menjek haza mert ő nem bírja az öcsémet elviselni.(ugyan ilyen volt). 10 évesen már verte anyánkat, de hát ő nem nevelte meg míg lehetősége lett volna rá. Engem nem nagyon zavartak, különleges engedéllyel hétvégén se mentem haza tizediktől, csak évente négyszer a szünetekre, mert azt kötelező volt. Az öcsém még mindig anyám nyakán él, 25 éves létére, nyolc osztállyal és alul-felül kiszolgáltatja magát, anyám meg még mindig engem próbál hívogatni sírva, nem érti meg hogy nekem semmi közöm az elcs**ett neveléséhez.
2017. aug. 2. 13:26
55/78 anonim válasza:
Huh utolsó ez nagyon durva...
Valóban toketlen ma sok szülő...
Az en 7evesem most itt nézi mellettem az "állati küldetés"című mesét...
2017. aug. 2. 14:21
56/78 anonim válasza:
Utolsó, az jó mese én is szeretem, keresztlányommal néztük:-D Igen, sajnos azok, de beleszólni, vagyis inkább segíteni nem engednek merthogy az ő gyerekük. Mikor meg már engednék akkor késő már.
Nem hiszem hogy ha élete során kap egy-két nevelő célzatú pofont ha szükséges,(persze alaposan megmagyarázva és megindokolva) azzal tönkre lenne téve egész életére. Azzal sokkal inkább ha mindent megengednek neki.
2017. aug. 2. 14:27
57/78 anonim válasza:
Egyetertun!ug látom hogy ebben a korban kell elérni azt hogy a gyerek tisztelje a szülőt,tudja a határokat,ugyanakkor meg legyen a bizalmi kapcsolat is.A ketto abszolút nem zárja ki egymast.Ha viszont mar 7evesen így beszél és nem lehet vele mit kezdeni akkor tini korban nem tusom mi lesz...
2017. aug. 2. 14:38
58/78 anonim válasza:
" ebben a korban kell elérni azt hogy a gyerek tisztelje a szülőt" - egyszerű egy ember úgy tudja elérni, hogy tiszteljék, hogy tiszteletre méltóan viselkedik.Ha valaki nem így tesz, azt miért kellene tisztelni?
2017. aug. 2. 14:51
59/78 anonim válasza:
Nem ertem miért lettem lepontozva...nem írtam eszközt vagy módszert hogy lehet ezt elérni...pont az a baj,hogy ma nem jár alapvető tisztelet csak azert mert a szülő az szülő a tanár az tanár és az idős az idős...
De ha mar itt tartunk.En is így gondolom hogy alapvetően a tiszteletre méltó példa adás a legfontosabb.Viszont mikor a gyerek a dacolasbol adódóan elkezd szemtelenkedni azt nem szabad rahagyni
2017. aug. 2. 15:34
60/78 anonim válasza:
Hát én nagyon remélem hogy a 67%-os elkényeztetett gyerekeivel sosem hoz majd össze a balsors. Tudom tudom, a te gyerekeid nem azok, ők maguk a földre szállt angyalok, akik mindenben a tökéletes anyjukra hasonlítanak aki egy lélegzetével meg tudja őket fegyelmezni. Jaa bocsi nem fegyelmez mert az sérti a gyerek jogait az önálló garázdálkodáshoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!