Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem engedi anyu, hogy...

Miért nem engedi anyu, hogy leborotváljam a lábam?

Figyelt kérdés
13/l

2017. máj. 31. 18:00
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

Na szóval..

Anyu azt az indokot adta, hogy szerinte nem szőrös a lábam..

Frászt nem..

Sötét hajam van, a szőr a lábamon is sötét...

És engem nagyon zavar, ezért nem hordok sem trikót, sem rövidnadrágot. Van vagy harminc fok, de én melegítő felsőben, és hosszú nadrágban járok iskolába...

Borotvát venni nem egyszerű, egyrészt, hogy nincs saját pénzem, mert az sem lehet...

Meg anyu nem dolgozik, ő mindig otthon van, szóval mikor is érnék rá..

Én nem kamu a kérdés...

2017. jún. 1. 14:46
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha ott van a szőr, és letagadja az már súlyos.

Kérdezd meg anyud, hogy ő borotválja/epilálja-e a lábát (úgyis azt fogja mondani, hogy igen); és utána kérdezd vissza, hogy akkor te miért nem csinálhatod.

Ha meg utána se engedi, akkor még megkérdezheted tőle, hogy ő miért szőrtelenít. El fogja mondani, hogy azért mert zavarja a szőr, ciki ha szőrös stb (lényeg az hogy valami ilyesmit fog mondani), és akkor megmondhatod, hogy pont ezért szeretnéd te is leborotválni.

2017. jún. 1. 15:31
 33/41 anonim ***** válasza:
35%
Jaj ne legyél már ennyire élettelen, csak van otthon egy csomag borotva, amit tudsz használni. Ha annyira zavar már rég kértél volna pénzt füzetre és vettél volna borotvát. Inkább jársz melegítőben nyáron, minthogy egyszer túllegyél anyád hisztijén? Szerintem ez kamukérdés, mert ilyen nincs.
2017. jún. 1. 16:44
 34/41 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó :)))

Tudod van. Tudod vannak még olyanok, akik tisztelik az anyjuk véleményét, és tudják, hogy lehet bajuk belőle (pl. megvágja magát), azt meg nagyon takargatni úgysem lehet, emellett hosszútávon nem is működne :)))) (tapasztalat)

Olyan nagy bűn, hogy emberi kommunikációval akarja megoldani a problémát, minthogy titokban csinálja? Tudod, vannak még értelmes emberek....

2017. jún. 1. 23:10
 35/41 anonim ***** válasza:
71%
400ft volt egy csomag borotva. Féltem, nem féltem megcsináltam a héten először. Három darab van benne. És lám, még élek, nem vágtam meg az eremet. 13l
2017. jún. 1. 23:46
 36/41 anonim ***** válasza:
ha nagyon szőrős a lábad és téged zavar, akkor nyugodtan leborotválhatod, semmi bajod nem lesz tőle. sőt , szerintem csak akkor 2 hetente kell borotválnod majd.
2017. júl. 22. 21:13
 37/41 anonim ***** válasza:
0%

Na, ugyan miért nem engedi anyád, hogy leborotváld a lábad?

Hát hogy élnél és néznél ki lábak nélkül?

Persze, ha a pihe/szőr leborotválására gondoltál, akkor illett volna azt írni.

(Ha pontosan fogalmazol ─ majd megtapasztalod ─ sokkal könnyebben boldogulsz az életben.)

2017. júl. 23. 07:28
 38/41 anonim ***** válasza:

Én is 13 körül voltam amikor elkezdtem a lábam borotválni. Az én anyám is cirkuszolt valamemmyire mert ő se akarta mert "erősebb lesz és később mennyire csúnya lesz, ezt akarom??" Akkor kezdtem bele egy idézőjeles hisztibe hogy most már szedjük már le a szőrt a lábamról, amikor már a melegben rövidnadrágban járkáltunk és amíg a barátnőmnek szép sima lába volt, az enyémen fekete szőrök voltak. Nem szerettem elmenni így a város nyüzsgő részére mert ha rám nézett valaki akkor azt hittem a szőrös lábamat nézi. Talán kicsit túlozva láttam magamon a fekete szőrt de sokkal de sokkal jobb lett miután leborotváltuk. Azóta is borotválom és sokkal magabiztosabban veszek fel egy rövidnadrágot, tudva hogy nem olyan a lábam mint egy gorillának. Anyudnak talán az a baja hogy 1. ugyanaz mint az enyémnek hogy blöe hogy fogsz majd kinézni soook év múlva ha most el kezded erősíteni a szőrt 2. nem szeretné egy ideig hogy "csajosodj"

19l

2017. júl. 23. 10:48
 39/41 anonim ***** válasza:
Ja és nyugodtan teheted amit korábban is írtak. Fürdés közben borotváld le. De!! Mivel pont a legjobb barátnőm szokott ilyen butaságot csinálni és tiszta vágás a lába... Mindig alaposam vizezd be a lábad ahol borotválni akarod! Ne nyomd rá a bőrödre, egyszerűen húzd végig a lábadon gyengéd mozdulatokkal. :)
2017. júl. 23. 10:53
 40/41 anonim ***** válasza:

Nem értem mi baja, azt akarja a 13 éves lánya majd szőrös lábbal fog mászkálni, a 13 éves egy mocsok kegyetlen korosztály kapnál érte.

Hál' isten megnyertem ezen a téren a genetikai lottót, szupervékony világos szőke pihés szőr nő a lábamon (de csak ott, a hónalj epilálás 3-4 naponta kompenzál...) szóval talán ha egy hónapja borotváltam és még így is csak akkor jössz rá ha hozzáérsz a lábamhoz de ha a lányom nem ilyen mákos lesz szó nélkül veszem neki a borotvát, gyantát, epilátort amit csak szeretne.

2017. júl. 23. 11:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!