Anyám nem engedi hogy vegyek 30 ezer ért egy ruhát mit tegyek? 18 fiú
Figyelt kérdés
Csehországból kéne rendelni de csak bánkártyával lehet fizetni online2017. ápr. 30. 07:52
1/46 anonim válasza:
Mert ruhát a lányok hordanak. :)
2/46 anonim válasza:
Felnőtt ember vagy, mi a gond? Megkeresed rá a pénzt, nyitsz egy bankszámlát, kérsz mellé kártyát is, és megveszed? Melyik része nem menne?
Ha bármelyik része túl nagy feladat lenne: hallgass anyucira, a szoknyája mellett a helyed, mert mégsem vagy még felnőtt, hiába vagy már 18. És ne hordjál ruhát fiú létedre.
3/46 anonim válasza:
Jo mi a problémád? Elmész melozni és azt veszel amit akarsz.
4/46 anonim válasza:
Ezek szerint anyádnak egyértelműen több esze van, mint neked
5/46 anonim válasza:
Én sem engedném. Online nem tudod felpróbálni, hogy jó-e. Nem mindenhol L méret az L.
6/46 anonim válasza:
Ha az ő pénzéből vennéd, én sem engedném. Pláne 30 ezerért 1 ruhát?!
7/46 anonim válasza:
A sajat penzedbol lenne? Mert akkor fogod magad, megrendeled, kifizeted a kartyaval es kesz. Megkapod, orulsz.
Viszont ha az o 30 ezret akarod kivagni egyetlen ruhara, na akkor mar megertem, hogy nem engedi.
8/46 anonim válasza:
én se rendelnek.ne haragudj.ki tudja küldik.e vagy sem.
9/46 anonim válasza:
#9 jaj de elvault vagy mar te a mai világhoz.... :)
10/46 anonim válasza:
Netről ennyiért nem vennék jó lesz a méret pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!