Anyám nem engedi hogy vegyek 30 ezer ért egy ruhát mit tegyek? 18 fiú
Van jövedelmed? Ha van, akkor nyiss egy bankszámlát és rendeld meg a "ruhát".
Ha nincsen jövedelmed, meny el dolgozni, nyiss egy bankszámlát és rendeld meg a "ruhát".
Ha nem opció a munka, nem lesz olyan "ruhád".
(egy anya aki szintén nem venné meg ennyiért a "ruhát" a fiának)
"Ne legyetek ilyen kőkorszakiak, semmi baj az online vásárlással."
Nem kőkorszaki dolog, hogy valaki nem vesz próba nélkül ruhát. Én már jártam nem egyszer úgy, hogy ugyanaz a méret nem volt jó minden boltban. Szerencse, hogy nem online rendeltem, hanem vásárlás előtt felpróbáltam egyáltalán hogy áll. Főleg cipőnél tartom fontosnak a próbát. A ruha szóval pedig nem értem mi baja egyeseknek. Lehet nem tudnak rendesen magyarul az érintett nők, ugyanis a férfi öltözet is ruha. Ez egy gyűjtőfogalom.
Akkor a férfi mit hord, ha nem ruhát...
Könyörgöm valamelyik csökött agyú, aki szerint csak a nők hordanak ruhát magyarazza már meg....
Egy férfi szájából igenis szarul hangzik a ruha szó. Ha nadrágot nézett ki, miért nem azt mondja hogy nadrág? Ha egy alsónadrágot, akkor miért nem azt mondja?
szvsz. 36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!