Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nem engedi hogy vegyek...

Anyám nem engedi hogy vegyek 30 ezer ért egy ruhát mit tegyek? 18 fiú

Figyelt kérdés
Csehországból kéne rendelni de csak bánkártyával lehet fizetni online

2017. ápr. 30. 07:52
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
33%

írjátok be a google-ba, hogy ruha...

[link]

ruha a női egészruha...

2017. ápr. 30. 11:03
 22/46 anonim ***** válasza:
26%
Mivel nem ruhákat írt, hanem egy ruhát, így igen, a női ruha ugrik be, gondolom itt páran bugyit adnak a férjükre.
2017. ápr. 30. 11:05
 23/46 anonim ***** válasza:
48%

Van jövedelmed? Ha van, akkor nyiss egy bankszámlát és rendeld meg a "ruhát".

Ha nincsen jövedelmed, meny el dolgozni, nyiss egy bankszámlát és rendeld meg a "ruhát".

Ha nem opció a munka, nem lesz olyan "ruhád".

(egy anya aki szintén nem venné meg ennyiért a "ruhát" a fiának)

2017. ápr. 30. 11:08
 24/46 anonim ***** válasza:
91%
Már jó sok választ kaptál és te meg kukultál. Pedig amit kérdeztek illene rá válaszolnod.
2017. ápr. 30. 11:12
 25/46 Djjjozsiiiii ***** válasza:
96%
Van egy ismerősöm (leány), kezébe adok 30ezer forintot és olyan divatosan felöltöztet hogy magam alá csinálok. Drágállom a 30 ezret egy ruhadarabért. Anyukád is így gondolhatja szerintem.
2017. ápr. 30. 11:24
 26/46 anonim ***** válasza:
75%

"Ne legyetek ilyen kőkorszakiak, semmi baj az online vásárlással."

Nem kőkorszaki dolog, hogy valaki nem vesz próba nélkül ruhát. Én már jártam nem egyszer úgy, hogy ugyanaz a méret nem volt jó minden boltban. Szerencse, hogy nem online rendeltem, hanem vásárlás előtt felpróbáltam egyáltalán hogy áll. Főleg cipőnél tartom fontosnak a próbát. A ruha szóval pedig nem értem mi baja egyeseknek. Lehet nem tudnak rendesen magyarul az érintett nők, ugyanis a férfi öltözet is ruha. Ez egy gyűjtőfogalom.

2017. ápr. 30. 11:34
 27/46 anonim ***** válasza:
82%
Ha ruha boltba megyek be, akkor sem női öltözet van egyedül benne. Mivel a szó nem ezt jelenti. Azért itt is meg van az értelmi színvonal.
2017. ápr. 30. 11:36
 28/46 anonim ***** válasza:
75%

Akkor a férfi mit hord, ha nem ruhát...

Könyörgöm valamelyik csökött agyú, aki szerint csak a nők hordanak ruhát magyarazza már meg....

2017. ápr. 30. 11:39
 29/46 Djjjozsiiiii ***** válasza:
20%

Egy férfi szájából igenis szarul hangzik a ruha szó. Ha nadrágot nézett ki, miért nem azt mondja hogy nadrág? Ha egy alsónadrágot, akkor miért nem azt mondja?

szvsz. 36/F

2017. ápr. 30. 11:52
 30/46 anonim ***** válasza:
66%
36 éves!!! férfi barátim, és az mi ha nem ruha??? Szvsz....
2017. ápr. 30. 12:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!