Mit csináljak? Már nagyon elegem van! Lány vagyok, már itt vagyok 17 lassan és anyám nem engedi, hogy vegyek magamnak egy új telót, ráadásul nem is az ő pénzéből lenne! . Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Úgy tudom szülő nélkül kiskorú még nem vehet telefont. De én akarok mert jelenleg van egy 4 éves és már minden baja van. De egyszerűen nem akar velem eljönni. Mit tegyek vagy mit mondjak neki? Kérlek segítsetek! :(2015. okt. 8. 22:35
1/49 anonim válasza:
Bemész egy nomrális gsm boltba vagy keresel vaterán egy megbízhatónak kinéző eladót és megveszed. 17 évesen komolyna ennyi eszed sincs?
2/49 anonim válasza:
Rosszul tudod. Csak előfizetéses telefonnál kell szülő mivel ott előfizetői szerződést kell kötni. Feltöltőkártyás telefont nyugodtan vehetsz.
3/49 A kérdező kommentje:
1. Igen, meg venném én olyan helyen, csak képzeld, olyan környéken lakom, ahol nincsenek luxusboltok mint ahol te laksz. Mert te gondolom a flegmaságoddal mindent meg tudsz venni ;)
2. Köszi, de az a baj, h a telót részletre szeretném megvenni :/
2015. okt. 8. 22:52
5/49 anonim válasza:
És akkor kinek a pénzéből lenne "nagylány"?
6/49 anonim válasza:
Igen, egy mobilbolt meg a vatera valóban rohadt nagy luxus....
7/49 anonim válasza:
Ha csak teló kell, vegyél függetlent, SIM nélkül. Neten rendelhetsz, nemhülyevagyokbolt, teszkó, meg ezernyi helyen. Nincs különösebb értelme szoltáltatónál venni.
8/49 A kérdező kommentje:
Máshová takarodj kötekedni.
2015. okt. 8. 23:07
9/49 A kérdező kommentje:
Nagykorú tesóval lehet menni részletbe telefont venni? Úgy értem szülő helyett
2015. okt. 8. 23:08
10/49 anonim válasza:
Juj, de mérges valaki, hogy anya nem vesz neki mobilt :( Szörnyű, megyek is sírni, leoltott egy kislány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!