Mit csináljak? Már nagyon elegem van! Lány vagyok, már itt vagyok 17 lassan és anyám nem engedi, hogy vegyek magamnak egy új telót, ráadásul nem is az ő pénzéből lenne! . Mit csináljak?
Igazat adok az utolsó kommentelőnek. Nem értem egyesek miért gondolják, hogy itt a kérdező jellemét kell elemezgetni. Kiírt egy kérdést, próbáljunk meg arra válaszolni, és nem vagdalózni..
Kérdező: Menj be a városba, vedd meg a telefont egy összegben, és kész is. Szerintem ahhoz nem kell felnőtt kíséret sem.
Kapott normális válaszokat. Az más dolog, hogy ő kezdett el bunkózni a válaszolókkal.
Ráadásul kiderült, hogy egyedül életképtelen. Ugyanis nem bír egyedül bemenni a városba, de még az internetet sem tudja használni.
Bár gondolom ő valami új, több 100ezres készüléket akar. Ilyet én sem engednék neki.
"De azért egy faluból nem 5 percenként indul a vonat vagy a busz. És nem olcsón..."
Aha...és gondolom "faluban" helyben van a gimnázium, munkahely, szórakozási lehetőség, és véletlenül sem jár be az ember városba. Minden van, kaja, pia, ruha, csak telefont nem lehet venni....és minden falusi öregkorában is azt meséli majd a gyerekeinek hogy "emlékszem, mikor felmentem a városba telefont venni"...Ugyan már.
Egyetértek egyik válaszolóval. Nem kötekedni kell a 17 éves lánnyal, hanem megfelelő választ adni.
Kedves kérdező részletre ne vegyél telefont. Inkább menj be egy használt GSM boltba és ott vegyél. De én inkább a vaterás vagy más (Prohardver/apró) apróhirdetést javaslom, mert ott még olcsóbb mint egy használt boltban. Ott pedig lehetőleg a személyes átvételt ajánlom.
Hülyeség a részletfizetés. Én egy összegben vettem meg a telefonomat 45.000-ért használtan, ami újan 100 ezer forint. Persze ehhez össze kell gyüjteni rá a lét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!