Mit csináljak? Már nagyon elegem van! Lány vagyok, már itt vagyok 17 lassan és anyám nem engedi, hogy vegyek magamnak egy új telót, ráadásul nem is az ő pénzéből lenne! . Mit csináljak?
21# szerintem a kérdező sokkal minősíthetetlenebb kategóriában beszélt, pedig elvileg ő vár segítséget..
nincs semmi baj azzal, hogy telefont szeretne. sőt, 17 évesen az ember nem duskal a pénzben, azzal se lenne gond ha az anyukája venné.. de gondolom vele is úgy beszél, mint ahogy a valaszolokkal.
ja és szerintem részletre venni hülyeség, hogyha nincsen állandó bevételed..
Elozo, pont ezt akartam irni, hogy mekkora first world problem. :D
Negy eves a telcsim, ezt nem fogom tulelni, bruhuhu, waaaa.... D:
Kisvárosban élek, nincs itt sem média markt, sem más olyan hely, ahol tudnék telefont venni. De lám, mindig megoldottam. Vagy átmentem egy nagyobb városba vagy netről rendeltem. részletre csak az vehet telefont, aki igazolni tudja, hogy van rendszeres jövedelme. Tehát te nem tudod, nagykorú tesó sem tudja, ha nincs munkája.
OFF:
Alig 4 évvel vagyok nálad idősebb, de már borzongok a mai fiatalságon.. Te kezdtél el bunkózni, amiket írtak tényleg nem luxusboltok. Amúgy meg világi probléma, hogy négy éves a telód. Ennyi idősen én a kis diákmunkás pénzemet tudod mire költöttem? Villanyszámlára. :)
Nekem 8 éves telóm van, de sosem jutott eszembe, hogy ilyesmi miatt rinyáljak, mert nem vagyok egy plázacica, akinek ilyen dolgok körül forog az élete. Sajnálom a szüleidet.
17L
Ha részletre akarod venni akkor mégis milyen rendszeres jövedelmed van rá, hogy fizesd? Ha a tiéd az a bizonyos rendszeres jövedelem akkor gyűjts addig míg egyben meg nem tudod venni a telót. Ha más vállalná a részletek fizetését akkor meg menj el azzal aki fizeti és vegye meg ő.
A stílusod meg valóban borzalmas, ha anyuddal is így társalogsz meg is értem, hogy nincs kedve segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!