Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak? Már nagyon...

Mit csináljak? Már nagyon elegem van! Lány vagyok, már itt vagyok 17 lassan és anyám nem engedi, hogy vegyek magamnak egy új telót, ráadásul nem is az ő pénzéből lenne! . Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Úgy tudom szülő nélkül kiskorú még nem vehet telefont. De én akarok mert jelenleg van egy 4 éves és már minden baja van. De egyszerűen nem akar velem eljönni. Mit tegyek vagy mit mondjak neki? Kérlek segítsetek! :(

2015. okt. 8. 22:35
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
96%

21# szerintem a kérdező sokkal minősíthetetlenebb kategóriában beszélt, pedig elvileg ő vár segítséget..

nincs semmi baj azzal, hogy telefont szeretne. sőt, 17 évesen az ember nem duskal a pénzben, azzal se lenne gond ha az anyukája venné.. de gondolom vele is úgy beszél, mint ahogy a valaszolokkal.

ja és szerintem részletre venni hülyeség, hogyha nincsen állandó bevételed..

2015. okt. 9. 06:43
 22/49 anonim ***** válasza:
92%

First world problem.

[link]

2015. okt. 9. 07:03
 23/49 anonim ***** válasza:
83%

Elozo, pont ezt akartam irni, hogy mekkora first world problem. :D

Negy eves a telcsim, ezt nem fogom tulelni, bruhuhu, waaaa.... D:

2015. okt. 9. 07:46
 24/49 anonim ***** válasza:
86%
Ezeket az elkenyeztetett libakat nagyon csunya orrba fogja vagni az elet.
2015. okt. 9. 07:49
 25/49 anonim ***** válasza:
86%

Kisvárosban élek, nincs itt sem média markt, sem más olyan hely, ahol tudnék telefont venni. De lám, mindig megoldottam. Vagy átmentem egy nagyobb városba vagy netről rendeltem. részletre csak az vehet telefont, aki igazolni tudja, hogy van rendszeres jövedelme. Tehát te nem tudod, nagykorú tesó sem tudja, ha nincs munkája.

OFF:

Alig 4 évvel vagyok nálad idősebb, de már borzongok a mai fiatalságon.. Te kezdtél el bunkózni, amiket írtak tényleg nem luxusboltok. Amúgy meg világi probléma, hogy négy éves a telód. Ennyi idősen én a kis diákmunkás pénzemet tudod mire költöttem? Villanyszámlára. :)

2015. okt. 9. 08:07
 26/49 anonim ***** válasza:
86%

Nekem 8 éves telóm van, de sosem jutott eszembe, hogy ilyesmi miatt rinyáljak, mert nem vagyok egy plázacica, akinek ilyen dolgok körül forog az élete. Sajnálom a szüleidet.

17L

2015. okt. 9. 08:46
 27/49 anonim ***** válasza:
100%

Ha részletre akarod venni akkor mégis milyen rendszeres jövedelmed van rá, hogy fizesd? Ha a tiéd az a bizonyos rendszeres jövedelem akkor gyűjts addig míg egyben meg nem tudod venni a telót. Ha más vállalná a részletek fizetését akkor meg menj el azzal aki fizeti és vegye meg ő.

A stílusod meg valóban borzalmas, ha anyuddal is így társalogsz meg is értem, hogy nincs kedve segíteni.

2015. okt. 9. 09:41
 28/49 Kései Sirató ***** válasza:
92%
Anyukádat meg tudom érteni. Ha van telefonod és működik, minek újat venni? Ő keresi a pénzt, ezért tartsd tiszteletben a döntését! Majd ha lesz jövedelmed, vehetsz részletre, bár nem okos dolog. Okosabb dolog gyüjteni rá pénzt és megvenni rendesen. Fel sem nőttél, nem is dolgoztál még életedben, de már azon jár az agyad, hogy hogyan lehet eladosódni. Az ilyen gondolkodású emberek hitelt hitelre halmoznak, aztán meg óbégatnak, hogy nem marad pénzük semmire..
2015. okt. 9. 09:41
 29/49 anonim ***** válasza:
78%
Amúgy tényleg bemész egy mediamarktba vagy egyéb ehhez hasonló boltba, ami minden nagyobb városban előfordul, és veszel egyet. Ugyanúgy van egy halom gsm bolt mindenhol. Egyáltalán nem luxus. Ha ennyire életképtelen vagy, akkor meg nem értem, mit szeretnél.
2015. okt. 9. 09:45
 30/49 anonim ***** válasza:
96%
Azt írod, minden baja van a telefonnak. Akkor mutasd meg Édesanyádnak, hogy konkrétan mi baja van a telefonnak.
2015. okt. 9. 09:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!