Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nem engedi meg hogy...

Anyám nem engedi meg hogy vegyek megy egy számítógépet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A saját pénzemből szeretnék venni igen tőlük kaltam meg a mamámtól a pénzt nyílván mielött mondanátok de akkoris azt ajándékba kaptam és ajnádékot vissza nem kérünk vagy ilyesmi. Anyagilag is jól állunk az átlagnál sokkal jobban ezért sem értem. Mikor megkëdezem mindig terel meg stb. Meg h vn már 4 gépünk demebböl csak egyhez ülhetek oda és azis szar. Mit tehetnék???:-)
2014. júl. 1. 18:37
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Ezelött azzal terelt h ha koleszba mennék mert most ballagtam ugye akkor több hasznát venném egy laptopnak de már rég eldölt h maradok itthon....
2014. júl. 1. 18:39
 2/14 anonim ***** válasza:
84%
Nem is csodálom. Biztos azt akarja, hogy inkább a tanulmányaiddal foglalkozz és jogosan. Írni sem tudsz rendesen, pedig még nem is lógsz egész nap a gépen.
2014. júl. 1. 18:42
 3/14 anonim ***** válasza:
97%
Beszéld meg vele, hogy hadd használd a 4 gép közül azt, amelyik normálisan működik és jó.
2014. júl. 1. 18:43
 4/14 anonim ***** válasza:
73%
Amíg nem tudsz rendesen írni/fogalmazni, addig inkább ezzel foglalkozzál, ne pedig azzal, hogy az anyagi helyzetetekkel dicsekedsz!
2014. júl. 1. 18:46
 5/14 anonim ***** válasza:
29%

OFF: Úgy látszik megjöttek a nyelvtan tanárok. Unalmas az életetek vagy mi? Ne szekáljatok már mindenkit!

ON:

Mondd azt, hogy már kinéztél magadnak egy gépet és megveszed. Vagy kérdezd meg, hogy használhatod-e azokat a gépeket, amik jók.

2014. júl. 1. 18:55
 6/14 anonim ***** válasza:
67%
Nem szekálásból írtam. Csak már elegem van, hogy minél jobban gépfüggők a mai tinik, annál kevésbé tudnak írni, számolni. Majd a gép elintézi. A leckét, kötelező olvasmányokat is a netről ollózzák össze vagy kérik el. Az én időmben nem ez volt. Pedig nem 60, hanem húszonéves vagyok. 15 éves unokaöcsém pedig még egy könyvet nem olvasott el életében. Az a szomorú, hogy nincs egyedül.
2014. júl. 1. 19:15
 7/14 anonim ***** válasza:
Facebook, online film, játékok, csak ezekkel törődik.
2014. júl. 1. 19:16
 8/14 anonim ***** válasza:
Inkább a valóságban szórakozz. Többet ér.
2014. júl. 1. 20:43
 9/14 A kérdező kommentje:
Elárulom 4-es 5-ös tanulo vagyok nyelvtanból 5-ös és versenyekre járok csak telefonon vagyok...és az olyan seggek véleményét nem kértem akik nem a kêrdésre válaszolnak
2014. júl. 1. 20:47
 10/14 A kérdező kommentje:

A másik meg az h a többi se olyan jó hiszen egy céges...

A másikat iskolára vette (tanár az anyám ezért is ilyen szigorú talán)

Egy meg jóformán be se kapcsol (ezt nem is számoltam bele)

Egy a tesomé soha nem engedne oda de nem is akarok mert a szobájában van....)

Amihez meg ülhetek azon kb. Csak netezni lehet... :(

Jó tanuló vagyok szerintem nekemis kijár a szórakozás...

2014. júl. 1. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!