Anyám nem engedi meg hogy vegyek megy egy számítógépet. Mit tegyek?
Elég alacsony lehet a színvonal abban az iskolában, ha ötöst kaptál. A telefon pedig nem mentség, ezt én is onnan írom. De hogy a kérdésre is válaszoljak: nem értem, hogy miért nem vehetnél gépet a saját pénzedből. Bár igazából azt sem, hogy honnan van valakinek ennyi pénze ilyen fiatalon. Inkább csináltassátok meg azt a rossz gépet, felesleges egy 5. Csak plusz kiadás, minden szempontból. Egyébként nem értem sok fiatal miért gondolja
azt, hogy ha a szüleinek van pénze, akkor azt automatikusan az ő hóbortjaikra kéne elkölteni. Gondolom a szüleid értelmesebb dolgokra tartogatják. Pl. átmeneti
munkanélküliség, nyaralás, kórház, stb.
Az én gépem pedig egy 1,4 ghz p4, 256 mb ram, 40 gb hdd, ati 9200 videókártya.
Sajnos a kérdésre nem tudok reagálni, viszont az utolsó válaszolóra még inkább...
Nagy gép fan vagyok, az tény.. Viszont azzal nem értek egyet hogy a régi szar gépet javítsák / javíttassák meg.
Egyszerű példa: Veszel használtan 16k forintért egy okostelefont, elromlik benne az érintő panel... Többe kerül megcsináltatni a kis vackot mint venni egy újat ami normális...
A másik dolog: Írta hogy anyagilag jól állnak ÉS van megtakarított pénze amit nevesebb alkalmakkor kapott.
Tehát nem értem miért a szükei pénzét kéne kidobni az ő "hóbortjaira"...
Írás közbe viszont eszembe jutott javaslat: Ülj le édesanyáddal és beszéld meg hogy miért vonakodik ettől, hogy vegyél egy számítógépet, vagy csak szimplán miért nem akar erről CSAK beszélni...
Ha ügyes vagy és édesanyád olyan típus, hogy ép ész érvekkel meg lehet győzni akkor szerintem sikerrel fogsz járni, és vehetsz majd magadnak számítógépet..
Meglepi a végére F / 15
Engem sose korlátoztak ilyen módon a szüleim, aztán most mégis orvosira járok... Szóval abból is lehet ember aki nem vigyázzban éli le az életét és mr/mrs tökéletesből is lehet egy senki házi. Miért kell folyton ezzel jönni, hogy "inkább tanuljááá"? Aki akar valamit az élettől, az úgyis tanul, ha nem mondják, aki meg leszarja annak beleszögezhetik a könyvet a kezébe, akkor se fog.
Kérdező, szerintem vedd meg. Ha már otthon lesz, nem sokat tehetnek ellene, lesz egy kis felháborodás, de majd megbékélnek.
Najó az oké h nem tanulok sokat mert egyszerűen nem megy leülök tanulni és a fal is izgalmasabb a könyvnél...valóban lusta is vagyok de jó tanuló.
Aki értelmes választ adott köszi megy a zöld kéz aki pedig nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!