Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért nem engedi, hogy...

Anyám miért nem engedi, hogy este egyek?

Figyelt kérdés

Fogytam 20 kilót, de még kb. 15 vissza van.

Anyámra mostanában rájött, hogy nem hagy a vacsiból nekem. Vagy van, hogy másnap vegyünk vásárolni, nincs már otthon semmi, vesz 2-2 zsemlét magának meg a tesómnak nekem meg nem ad, hogy ne egyek este, tehát ilyenkor éhen maradok. Vagy ha kimegyek a konyhába és kint van, akkor el kezd velem üvölteni, hogy ne egyek, tehát meg kell várnom, hogy be menjen a szobájába.

Próbáltam neki százszor elmondani, hogy fenn vagyok hajnali 1-ig, tehát semmi baj nem lesz, ha én este 8-9-kor vacsizom, de nem érti, csak üvöltözik, hogy hat után ne egyek. Amúgy anyám van kb. 100 kiló, tehát nem is hiszem, hogy neki kéne ilyen témában tanácsokat osztogatni..

Mit csináljak vele? És szerintetek mi ez az új őrület?

2014. jún. 24. 20:06
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem sem az a megoldás, hogy elzárja tőled az ételt...

De mi lenne, ha pl. zsemle helyett megpróbálnál valami kevésbé nehezet enni este? Azt sem engedné?

2014. jún. 24. 20:08
 2/23 A kérdező kommentje:
Jaaa de általában nem zsemlét eszek, hanem az ebédből kisebb adagot (ha adnak), vagy tojást, csirkét, meg ilyeneket, csak akkor pl. nem volt itthon semmi más, csak felvágott meg ugye zsemle lett volna. Van pénzünk kajára, csak senkinek nem volt ideje elmenni nagyobb boltba bevásárolni.
2014. jún. 24. 20:10
 3/23 anonim ***** válasza:
92%
Hány éves vagy?
2014. jún. 24. 20:12
 4/23 anonim ***** válasza:
53%

> fenn vagyok hajnali 1-ig

Ez az életritmus sem egészséges.

Miért?

Mikor kelsz?

Mit csinálsz nappal?

2014. jún. 24. 20:13
 5/23 anonim ***** válasza:
24%
ha van pénzetek, vegyen neked rozskenyeret vagy ilyesmi lisztmentes ételt, azt zabálhatod, sokkal kevésbé hízlal
2014. jún. 24. 20:15
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Voltam én is hasonló helyzetben. Megbeszéltük anyámmal, és végül az én javaslatomra abban egyeztünk meg, hogy vacsorára salátát készítünk. Viszonylag olcsón ki lehet belőle jönni, és nem sok kcal van benne. Próbáld ezt beadni, illetve értésére adni anyudnak, hogy éhesen lefeküdni nem a legjobb, mert vagy szarul leszel egész éjszaka, és nem alszol, vagy másnap reggel mosott sz*rként ébredsz,ami befolyásolhatja az egész napodat..arról nem beszélve, hogy kikészül a gyomrod is.

2014. jún. 24. 20:15
 7/23 anonim ***** válasza:
77%
Nekem diétáznom kellett terhességi cukor miatt. Este is kellett ennem, sőt pont, hogy egy teljes kiőrlésű zsemlét felvágottal stb. Néz utána, lehet enni, csak nem mindegy mit, aztán mutasd meg neki.
2014. jún. 24. 20:16
 8/23 A kérdező kommentje:

17 leszek

Hát nyári szünet van, szóval mikor feküdjek? Felkelek 9-10 fele, próbálom kipihenni ezt az egész évet, barátokkal lógok, 1-2-szer bulizni is voltam.

Persze majd megyek nyelvsuliba meg nyaralni is, csak még 1-2 hetet pihenek. :DD

2014. jún. 24. 20:16
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
az egyik ismerősöm nem eszik lefekvés előtt és rosszakat álmodik, szerintem ez a lelkedre is ki fog hatni egy idő után
2014. jún. 24. 20:17
 10/23 A kérdező kommentje:

De én tudom, hogy mit szabad enni este, leadtam már 20 kilót. Anyámnak is elmondtam már vagy hússzor. Vesz nekem rozskenyeret is, sokszor salátát vacsizom, de megesik, hogy becsúszik valami egészségtelenebb is, de én ezen nem problémázom.

De SEMMIT nem hagy enni este, még salátát sem, mert hogy 6 után ne...

2014. jún. 24. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!