Anyám miért nem engedi, hogy este egyek?
Fogytam 20 kilót, de még kb. 15 vissza van.
Anyámra mostanában rájött, hogy nem hagy a vacsiból nekem. Vagy van, hogy másnap vegyünk vásárolni, nincs már otthon semmi, vesz 2-2 zsemlét magának meg a tesómnak nekem meg nem ad, hogy ne egyek este, tehát ilyenkor éhen maradok. Vagy ha kimegyek a konyhába és kint van, akkor el kezd velem üvölteni, hogy ne egyek, tehát meg kell várnom, hogy be menjen a szobájába.
Próbáltam neki százszor elmondani, hogy fenn vagyok hajnali 1-ig, tehát semmi baj nem lesz, ha én este 8-9-kor vacsizom, de nem érti, csak üvöltözik, hogy hat után ne egyek. Amúgy anyám van kb. 100 kiló, tehát nem is hiszem, hogy neki kéne ilyen témában tanácsokat osztogatni..
Mit csináljak vele? És szerintetek mi ez az új őrület?
Hihetetlen, hogy egyesek ennyire nem tudnak olvasni...Nem fogyási tanácsokat kért! Valamint nem kell rögtön azt feltételezni, hogy szemetet zabál(utálom ezt a szót)!
Szerintem is anyád csak szimplán buta. Valahol hallotta ezt a hülyeséget, ami jó is lehet, ha valaki korán lefekszik, de neked kéne enned. Lehet, hogy nem egészséges sokáig fent maradni meg vannak akik nem tudnak aludni utána, de te érzed, tudod, hogy mi a jó neked. Ha éhes vagy akkor enni kell. Ha tudsz akkor ebédnél tegyél el magadnak külön kaját vagy ugorj el este a boltba és vegyél valamit. Ha van pénzed és olyan környéken laksz, akkor be is ülhetsz valahova enni a barátaiddal.
Nem tom mi baja lehet...lehet h azt hiszi ha te nem eszel ő fogy XD
Komolyra fordítva én mostanában sokszor éjfél körül kajálok még sincs semmi bajom
#20> "Lehet anyukád azt akarja, h te ne legyél akkora mint ő. Mert ő már tudja,m milyen kövéren élni, milyen nehéz lefogyni és lehet aggódik az egészséged miatt is. CSak épp nem a legjobb eszközt választotta."
Igaz lehet. Az anyuka maga nem tud elérni valamit, de szeretné, hogy a lánya elérje. Ebben a ritka esetben ez ***pozitív***.
Az eredetei kérdésből:>"Amúgy anyám van kb. 100 kiló, tehát nem is hiszem, hogy neki kéne ilyen témában tanácsokat osztogatni.."
Tanácsot osztogatni mindig könnyebb, mint saját magának a tanácsait megtartani. De legalább próbál rajtad segíteni.
Általában igaz, hogy a teljes éhezés többet árt, mint használ-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!