Anyám miért nem engedi, hogy este egyek?
Fogytam 20 kilót, de még kb. 15 vissza van.
Anyámra mostanában rájött, hogy nem hagy a vacsiból nekem. Vagy van, hogy másnap vegyünk vásárolni, nincs már otthon semmi, vesz 2-2 zsemlét magának meg a tesómnak nekem meg nem ad, hogy ne egyek este, tehát ilyenkor éhen maradok. Vagy ha kimegyek a konyhába és kint van, akkor el kezd velem üvölteni, hogy ne egyek, tehát meg kell várnom, hogy be menjen a szobájába.
Próbáltam neki százszor elmondani, hogy fenn vagyok hajnali 1-ig, tehát semmi baj nem lesz, ha én este 8-9-kor vacsizom, de nem érti, csak üvöltözik, hogy hat után ne egyek. Amúgy anyám van kb. 100 kiló, tehát nem is hiszem, hogy neki kéne ilyen témában tanácsokat osztogatni..
Mit csináljak vele? És szerintetek mi ez az új őrület?
1, Az felelőssége is, hogy egy 17 éves lányon 35 kg plusz van! Előbb kellett volna odafigyelni.
2, Ha ő is száz kiló, pont fogalma nincs arról, hogy kell normálisan étkezni, fogyni.
3, Az nem megoldás, ha nem eszel este!!!
4, A kenyeret és lisztet teljesen el kellene hagynod, ha fogyni akarsz! Ilyenkor este egyél salátát, gyümölcsöt, a tojás jó, de ne egyél hozzá kenyeret.
5, Nézz utána most a szabadidődben interneten annak, hogy milyen az egészséges táplálkozás, miket kell elhagynod, és módosíts az étkezési szokásaidon, ne koplalj ész nélkül, mert akkor ami le is megy, az utána visszajön.
Én most fogytam le 20 kilót szülés után egy év alatt úgy, hogy sohasem koplaltam, sohasem voltam éhes. Ha gondolod, írj privit, mert elég sok "fogyós" tipp kering, ami haszálhatatlan.
Utolsó ezt az értelmiségi hozzászólást! :'D
Engem is folyton cseszegetnek és be kell látnom, hogy valamilyen szinten igazuk van. Bár félre ne érts, nem abban, hogy elzárják előled a akaját, az szerintem szemétség. Csak este tényleg nem ajánlatos sokat enni. Én most nagyon ráfáztam, mert állandóan este zabáltam tele magam, mapközben meg nem ettem semmit és ahelyett, hogy fogytam volna, tök sokat híztam.
Anyukáddal amúgy nem tudod megbeszélni, hogy ne legyen ennyire erőszakos? Így ezt nem lehet elintézni. Most vagy hasson észérvekkel, vagy sehogy, mert másnak nincs értelme. Velem is folyton ordítoztak és tessék, nem hallgattam rájuk, pedig igazuk volt, csak ez van, ha nem tudják normálisan előadni. És ezek után csodálkoznak, ha nem figyel rájuk senki.
Mikor csak a kérdést láttam azt mondtam, hogy de jó fej anyud van. :D Nekem mindig azt mondja, hogy egyek már mert én meg alig eszek és mindig ilyenkor akar etetni.
Amúgy meg hagyd rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!